PartyPoker уберут рейк с баунти во всех Progressive Knockout Tournament

3
PartyPoker уберут рейк с баунти во всех Progressive Knockout Tournament
16.04.2018 15:23
2052
3
+5
16.04.2018 15:23
2052

Хорошая новость для любителей нокаут-турниров на ПатиПокер, с 6 мая игроки Progressive Knockout Tournament (PKO MTT) будут платить меньше рейка и получать больше бонусов.

Это связано с тем, что partypoker решили удалить рейк на баунти со всех PKO MTT. Нововведение вступает в силу параллельно со стартом серии онлайн-турниров POWERFEST с общей гарантией 40 000 000$.

Управляющий директор PartyPoker Том Уотерс рассказал:

    «После рассмотрения отзывов покерного комьюнити и лоббирования данного вопроса Патриком Леонардом, мы приняли решение убрать рейк на часть баунти в структуре БИ всех наших PKO MTT, начиная с воскресенья 6 мая, как раз к старту Powerfest».

По словам Уотерса, данное урезание рейка будет действовать в течение шести месяцев, а затем они смогут внедрить его на постоянной основе в структуру ценообразования.

    «Еженедельно у нас в покер-руме проходит более 350 PKO MTT с гарантиями более 4 миллионов долларов, поэтому нам понадобиться поддержка игроков, чтобы оставаться конкурентоспособными с другими сайтами, предлагающими онлайн-покер», – добавил Уотерс.

В приведенной ниже таблице сравниваются текущие бай-ины и рейк Knockout-турниров partypoker наряду с новой уменьшенной структурой рейка:

Все комментарии - 3

    17.04.2018 15:57
    2

    ex6tence:Lieliski, no vienas puses prieks, ka viņi varētu būt nākotne internetpokerā un paņemt milzīgu daļu no to AMAYA kretīnu kabatas. No otras…   Nu cik neaptēstus cilvēkus jāpiesēdina pie stūres, pat ar visiem pokerpro komandā, kas varētu ieteikt, katru dienu, ka soft ir pilns kļūdām un update jāseko pēc jebkuras kļūmes, max 24h laikā jālabo, lai sistu Pokerstariem tieši pa seju..  Replayer, pēc soft upgrade NESTRĀDā, tas ir, apmēram, jau mēnesis pagājis un nav nekas labojies.. Lobby.. Nav iespējams regulēt cik, daudz redzi info katrā kolonā, tātad neredzu pat Buy in.. Un neesmu vienīgais, kas ar šīm problēmām saskaras… Tāds līmenis ir vienkārši apkaunojums, ja vēlies nopelnīt tūkstošus.. VIŅI PELNA MILJONUS !!!! 

     Pilnīgi piekrītu. Vēl kas reāli besī ir tas ka viņi ir samazinājuši savu MTT schedule 3x. Šobrīd ja paskatās caur visu viņu MTT lobby tur sanāk kaut kur 80% satelīti uz dažādiem turnīriem. Pirms visādām izmaiņām tur vismaz bija izvēlē ko spēlēt. Tagad izvēles īpaši nav un visi ir spiesti spēlēt vienu un to pašu kas krietni ir palielinājis fieldus visos MTT. 

    17.04.2018 02:01
    6

    Lieliski, no vienas puses prieks, ka viņi varētu būt nākotne internetpokerā un paņemt milzīgu daļu no to AMAYA kretīnu kabatas. No otras… 

     Nu cik neaptēstus cilvēkus jāpiesēdina pie stūres, pat ar visiem pokerpro komandā, kas varētu ieteikt, katru dienu, ka soft ir pilns kļūdām un update jāseko pēc jebkuras kļūmes, max 24h laikā jālabo, lai sistu Pokerstariem tieši pa seju..

     Replayer, pēc soft upgrade NESTRĀDā, tas ir, apmēram, jau mēnesis pagājis un nav nekas labojies.. Lobby.. Nav iespējams regulēt cik, daudz redzi info katrā kolonā, tātad neredzu pat Buy in.. Un neesmu vienīgais, kas ar šīm problēmām saskaras… Tāds līmenis ir vienkārši apkaunojums, ja vēlies nopelnīt tūkstošus.. VIŅI PELNA MILJONUS !!!! 

    PPL
    16.04.2018 20:19
    0

    Ну теперь кноки хоть станут более выгодными. А то РОИ на них вызывал слезы обычно, даже у регов.

Добавить комментарий