!DANGER … IVEY … Here I come with Raskolnikov!

8
!DANGER … IVEY … Here I come with Raskolnikov!
16.01.2015 13:46
5457
22
16.01.2015 13:46
5457

Sveiki visi!

 

Nedaudz par mani:

 

Esmu 26 gadus vecs vīrietis, runāšu latviski, jo krieviski slikti rakstu, protams, krieviski labi saprotu. 🙂

Man ir bakalaura grāds «Elektronikas inžinierijā». Nestudēju tālāk, jo nebiju ieintresēts. 2012. gadā dažas nedēļas pirms bakalaura darba aizstāvēšanas, iekļuvu starpgadījumā vienā no naktsklubiem, pēc kura man nācās ārstēties slimnīcā(hematoma, galvaskausa lūzums), man paveicās, ka izdzīvoju. Mans Ārsts teica, ka uz laiku man jāatsakās no jebkādas fiziskas slodzes, nedrīkst lasīt vai darīt jeb ko citu, kas prasa koncentrēšanos, jo tas piepūlē smadzenes,  kā arī nedrīkstēju satraukties, protams, galva kad es mēģināju visu ko darīt sāka sāpēt tik stipri, it kā kāds durtu ar nazi. Ārsts teica, ka labākjā gadījumā tā būs jāpavada viens gads. Tagad lasot mēģini iedomāties, ka praktiski nēdrīksti darīt neko….  Pēc 10 mēnešiem pienāca pirmā diena, kad man vispār nebija galvassāpju —  laimīgākā diena manā mūžā.  Vēl pēc diviem mēnešiem es jau sportoju un lasiju bez jebkādām galvassāpēm …  TICĪBA ..vārds nr.1 

Pēc divām slimnīcā pavadītajām nedēļam, es inācu no tās ar ideju, ka ķļūšu par labāko sevis versiju kāds es varu būt. Es sāku dzīvot veselīgi, pārtraucu smēķēšanu un dzeršanu.

 

Es un pokers:

 

Pirmoreiz par pokeru uzzināju pēc filmas «21» noskatīšanās, kad googlēju kādi ir BlackJack noteikumim uzgāju mājaslapu, kur bija minēts arī pokers, un es biju ieintriģēts, jo par pokeru biju dzirdējis arī no citām filmām. Tajā pašā laikā man bija jāgatavojas 12.klases eksāmenam fizikā, kad atnācu mājās no konsultācijām, turpināju googlot par pokeru un uzgāju PKR, kur bija Freerolli, neko nemaksā un vari uzvarēt naudu, mani tas sajūsmināja. Protams, tajā naktī es tā arī neaizgāju gulēt — vinnēju aptuveni 20 centus, negulējis no rītā gāju uz fizikas konsultācijām.. 😀

Kad es studēju universitātē, es zaudeju vairākus Bankrollus no pokerstrategy.com, pēc kuru zaudēšanas es sapratu, ka vajag pastudēt pokeru un skatījos daudzus hasenbraten’a video, un tad es depozitēju 30 dolārus Full tilt pokerā. Vienu vakaru atnācis iereibis pēc Vecrīgas apmklējuma arī zaudēju visu to bankrollu tur jau bija $40. Uz kādu laiku pokeru izlēmu nespēlēt. Aptuveni pēc gada, nu jau pavisam nopietni depozitēju $50, un četros mēnēšo nopelnīju $1500, toreiz spēlēju FR CASH, bet tad man universitātē radās problēmas ar mācībām, tāpēc visu naudu izņēmu un toreiz domāju ka neizniekošu savu laiku ar pokeru , tagad domāju ….. kas par fišu ….. iespējams vislielākais -EV lēmums, ko esmu izdarīji, bet varbūt visam savs laiks.  Toreiz domāju ka universitāte ir svarīgāka, priekš manis beigas sanāca tā, ka diploms nav ne nieka vērts un kā mans guru Gordons vienā no saviem video: «Degree which isn’t worth the paper on which it’s printed». Un tas ir tāpēc, ka es vienkārši nebiju ieintresēts savā studiju programmā. Tajā brīdī, kad neturpināju spēlēt pokeru bet pievērsos mācībām, vienkārši man nepietika drosmes, lai pamestu universitāti un spēlētu pokeru uz pilnu slodzi. 

 

Kad es jau biju atkopies no savas traumas es izlēmu, ka ir jāmeklē darbs, atradu darbu kā telemārketinga aģents — sapratu, ka man viņš nepatīk. Sāku strādāt 2013. gada oktobrī, bet jau novembrī man pēc darba bija kļuvis garlaicīgi un izlēmu, ka spēlēšu pokeru, šoreiz CASH 6max, depozitēju $60 un sāku ar NL2, ātri tiku līdz NL5, un janvārī es jau pelnīju vairāk nekā man bija alga. Decembrī es ar draugiem izdomāju, ka janvāra beigās brauksim slēpot uz Austriju. Kā arī jau decembra sākumā biju nolēmis, ka pametīšu darbu un profesionāli pievērsīšos pokerma. Tātad mans plāns bija: pamest darbu ==> doties slēpošanas ceļojumā ==> sākt spēlēt pokeru profesionāli. Tā kā manai ģimenai laukos bija tukšs dzīvoklis pārvācos uz to, izolēju sevi 😀

 

Uz doto brīdi es spēlēju pokeru uz pilnu laiku jau no 2014.gada februāra. Līdz 2014.gada 9.decembrim es spēlēju NL10 6max, kopumā nospēlēju 650k rokas, un nopelnīju $2090 prims reikbeka.

Marts bija pirmais mēnesis, kad es piedzīvoju zaudējumus un tie bija relatīvi lieli, tāpēc noalgoju treneri, kas man ļoti palīdzēja. Mana lielākā 2014.gada kļūda bija ņemt atvaļinājumu jūlijā, kurā es ne spēlēju ne studēju pokeru. Esmu lasījis, ja persona 30 dienas pēc kārtas kaut ko dara, tam viņam rodas ieradums, manā gadījumā man radās ieradums neko nedarīt. Atgriežanās augustā bija grūta, es nospēlēju nepieciešamo daudzumu, taču nevarēju sevi piespiest studēt, kā parasti.

 

Vēlējos arī pavēstīt, ka esmu pievienojies BPC coaching for profits grupai, un iknedēļu tiks ievietots viens video manā youtube kanālā

 

17.01.2015.

Tā kā turmāk piedalīšos CFP HU apmācības programā, šis ir mans pēdējais grafiks no 6max NL10 un NL25:

 

23.01.2015.

Čau visiem! 🙂
Tātad beidzot ir sākusies mana HU apmācība, vakardien bija pirmā apmācības diena.
Un vakardien es izdarīju šīs lietas:
* Ieliku forumā 3 izspēles, kuras man bija neskaidras
* Komentēju 23 citu spēlētāju izspēles
* Nospēlēju 8 stundas
* Uzstaisīju sessijas kopsavilkumu

Kā arī mani ovnoja divi čalīši iekš NL25 .. ko gan darīt .. trupināt mācīties! 🙂

 

24.01.2015.

 Are you kiding me !!! Warriors’ Klay Thompson gets NBA-record 37in 3rd Q, finishes with 54.

Coaching For Profits @ BPC
Day 4

Productivity!!!

Pirmās dienas ir bijušas ļoti produktīvas. 🙂 🙂 🙂
Es es apskatījis tuvāk 102 rokas, un pats esmu ielicis BPC forumā 15 rokas.
Esmu spēlējis 31 stundu un studējis 2h.

Pie galdiem negāja pārāk labi, galvenās kļūdas tika veiktas emociju iespaidā, bet turmāk ar katru nākamo dienu būšu aizvien mierīgāks un nosvērtāks, jo saprotu tā kā esmu HU iesācējs nevag cerēt, ka es visus iznesīšu pirmajās dienās, tā ir tikai daļa no mērojāmā ceļa, tas ir tāpat kā, aiziet pirmo dienu uz trenežieru zāli un mēģināt spiešanā guļus spiest 200kg..

 NL4 – NL25 grafiks:

 
Mans šī gada monetārais mērķis  = €100 000

Pašreizējais BR = €1701

 

Mans intro video(ENG):

 

 

 31.01.2015.

Coaching For Profits @ BPC
Day 10

Kopš 29-tā spēlēju jau HU NL50, priekš sākuma šķiet ka iet labi.
Lielākā joma, kur es varu pilnveidoties šķiet tieši ir mentālā puse, tiltoju jo taisu kļūdas. Nav īsti skaidrs, kāpēc es tā pārdzīvoju par ķļūdām, es taču vēl nēsmu Fils Aivijs. Kļūdīties taču ir ok, un kļūdas taču norāda, kas vēl jāpinveido.  Šodien izdarīju primo NL50 bmis-click, kas mani arī mani izveda no rāmjiem.

Hero (SB): 100 BB
BB: 119.7 BB

Hero posts SB 0.5 BB, BB posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has 

Hero raises to 100 BB and is all-in, BB calls 99 BB

Flop:  

Turn:

River:

 

04.02.2015.

 

 

07.02.2015.

 

Kopš trešdienas es trīd dienas pēc kārtas sasniedzu «stop-loss», kā jūs varat iedomāties tas man nesniedza nekādu prieku, bet skatoties uz to no gaišas puses man bija daudz laika lai mācītos.  Ceturdiena man bija lieliska apmācības sesija ar man treneri vidarbusk, kur es iemācījos daudz jaunas lietas. Ārpus pokera nekas daudz ar mani nenotiek, noskatījos “Suites” pēdējo epizodi, man ļoti patīk šis seriāls. Pedēja laikā neesmu ieskatījiies, kas notiek iekš NBA, tāpēc šovakar iečekošu :f_p:
 
 
11.02.2015.
 

 
14.02.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 25
Čau visiem!  Pagājušā nedēļa man bija ļoti produktīva es ļoti daudz studēju kopā 28h, tāpēc ka pokerā negāja diez ko labi, bet es jūtu ka drīzumā lietas ievirzīsies citā gultnē, man tikai jāturpina labi iegultīt laiku tieši studējot 🙂

Overall graph of NL50:

Last week:

Bankroll = €1735
Ienākumi = -€87

 
 
18.02.2015.
 
 
 
 
21.02.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 31
Čau visiem!  🙂
Pagājušā nedēļa bija laba, es ieguldīju daudz laika gan studēšanā,  gan spēlēšanā. Lielākoties es spēlēju vienu vai divus galdus vienlaicīgi. Es pievērsīšu lielāku uzmanību savām emocijām, jo šodien es izgāju ārpus rāmjiem, un tādēļ zaudēju vienu buyin-u, kuru savādāk es nebūtu zaudējis, labi ir tas, ka es sapratu ka manas emocijas kontrolēja manus lēmumus un ņēmu pārtraukumu.

Pēdējās 7 dienas :

 
Bankroll = €2693
Ienākumi = +€958
 
 
25.02.2015.
 
 
 
 
28.02.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 38

 

Čau visiem

Pagājušo nedēļ trīd dienas es zaudēju pa €150, protams, brīžiem biju ļoti dusmīgs un bija velmes kaut ko salauzt.. 😀   Cītādi atkal daudz studēju dažu dienu pat deviņas stundas, tas tādēļ lai nākamā nedēļa būtu veiksmīgāka 🙂

 
 
05.03.2015.
 
 
 
12.03.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 49

Čau visiem! 🙂  Aizvadītajā nedēļa man sanāca maz spēlēt, jo man bija divas brīdienas un trīs dienas es sasniedzu stop-loss, pēc kura sasniegšanas beidzu spēlēt tajā dienā. Neskatoties uz to visu es tāpat nospēlēju 36 stundas. Šodedēļ mans plāns ir izspēlēt vismaz 5k izspēles.

Grafiks:

 
 
 
15.03.2015.
 
 
17.03.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 55
 
Čau visiem!

Pagājušo nedēļ es sasniedzu savu mērķi, kas bija izspēlēt vismaz 5k izspēlēs, bet kā jus redzat mani resultāti nav iepriecinoši. Toties esmu ļoti priecīgs, ka esmu saprati, kā efektīvi organizēt mācīšanās procesu.  Šonedēļ spēlēšu vismaz 35 stundas un vinlaicīgi spēlēšu ne vairāk par diviem galdiem.

Astotās nedļēļas rezultāti:

 
 
22.03.2015.

Coaching For Profits @ BPC
Day 60

 

Hehei,

Pagājušā nedēļa bija ļoti produktīva, es studēju 29 stundas un spēlēju 38 stundas. Es sāku lasīt “Mental Game of Poker”, un uzreiz pēc pirmo divu nodaļu izlasīšans es spēlēju daudz nosvērtāk nekā pēdējās pāris nedēļas. Novēlu jums visiem veiksmi un pacietību!

Pēdējās nedēļas rezultāti:
 
 
 
24.03.2015.
 
 
 
 
29.03.2015.
 

Coaching For Profits @ BPC
Day 67

 

Čau visiem!
 
Pagājušās nedēļas rezultāti:

Pēdējās 45 rokās es pamanījos zaudēt €410 ..  Kopumā pagājušonedēl es nopelnīju €589.
Sākot ar svētdienu es sāku spēlēt NL100, un jā 45 rokās es pret vienu spēlētāj zaudēju €330, un es nespēlēju slikti viņam vienkārši veicās. Pirmā pieredze uz N100 galdiem nebija iepriecinošā, protams, ka šeit varbūtība spēlē lielu lomu.

 
 
31.03.2015.
 

Coaching For Profits @ BPC
Day 69

 
 
05.04.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 76
 
Pagājušās nedēļas rezultāti:
 
 
11.04.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 80
 
 
 
 
 
11.04.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 81
 
Results of the last week:
 
19.04.2015.
 
Coaching For Profits @ BPC
Day 88
 

Čau visiem,

Pēdējā laikā pokerā man sokas lami, bet esmu beidzis fizishos treniņus, līdz ar ko mans mērķis uz nākošo nedēļu ir tenēties trīs reizes nedēļā.
Pārdomājot to, kurā jomā esmu vislabāk uzlabojies marta , es secināju ka tā ir mana spēja kontrolēt emocija, par ko man arī ir liels prieks.

Marta rezultāti:
 
 
24.04.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 93

Heisssā!

Aizvakardiena bija diezgan nepatīkama, jo es sāku spēlēt kā tūrists.. tā bija mana sliktākā diena līdz šim, nesavaldīju emocijas, un sāku ignorēt visu ko pēdējā laikā emsu apguvis, tas nozīmē tikai to ka neesmu apguvis šīs lietas zemapziņas līmenī. Pēc tās sesijas es jūtos tā itkā bgribētos vemt :D, un galvenais iemesls bija tas , ka es spēlēju kā atsaldētais. Līdz ar ko esmu izlemis nedeļā spēlēt tikai 35 sutndas un pārējo laiku ieguldīt mācībās.

Pagājušās nedēļas rezultāti (14. – 20. aprīlis):

 
 
 
28.04.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 97
 
 
 
 
28.04.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 97
 
Čau visiem!

Tas ir mans pagājušās nedēļas grafiks, kā jau jūs redzat pagājušajā nedēļā es nespēlēju labi..

 
 
04.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 103
 
 
 
 
08.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 107

Čau visiem!

Mani aprīļa rezultāti:

 
 
14.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 113
 
 
 
 
15.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 114

 Čau visiem!

Visiem gribēju pastāstīt , ka es sekoju līdzi NBA plejofiem :

Vakardien es paredzēju, ka  Clipperi uzvarēs Wariorus rietutmu konferences finālā, un ka Cavalieri uzvarēs Hawks austrumos. Un ka Cliperi būs čempioni.
 Šorīt iečekoju rezultātus un biju vilies Cllippers sniegumā 😀

Vakardien es redzēju vienu epizodi no documentālā seriāla «Scam city», kur bija paradīts, apstādinot taxi uz kādas no Mehiko ielā, tūrists riskē ar savu dzīvību, biju diezgan šokēts.

 
 
18.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 118
 
 
 
 
22.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 118
 
 

WazzuP !

Tātad mani NBA pareģojumi par to, ka Clipperi kļūs par čempioniem izkūpēja gaisā, tagad es domāju, ka  Warriors – Rockets sērija ir 50 – 50,  un austruu conferencē Calvaieri uzvarēs, līdz ar to, manuprāt, tie kas uzvarēs rietumos tie arī iegūs titulu.

Savā pēdējajā brīvdienā es nospēlēju vienu  of League of Legends maču, un es jutos kā puisītis no bērnudārza universitātē. 😀

 

25.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 124

 

 

 

29.05.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 128

Čau visiem!

Beidzot NBA fināls ir klāt, godīgi sakot nedomāju, ka sērija būs tik intresanta kā Spurs vs Clippers sērija, bet es ceru, ka es kļūdos.
Runājot par pokeru — izpildu paredzētos udevumus un līdz ar to ar katru dienu kļūstu arvien labāks. Savā brīvdienā, es iesāku skatīties Breaking Bad- kuru gan esmu jau redzējis, vienkārši nekas labāks nenāca prātā, kā arī es izdomāju izvēdināt galvu pie tuvākā ezera, kur gan es nosēdināju mašinu un kā reiz nebiju paņēmis līdzi telefonu, neskatoties uz to man paveicās, ka tuvākās mājas saimnieki atradās mājās…paldies!  :)

Cya!  😉

 

02.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 132
 
 
 
 
05.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 135

Čau visiem!

Pēdējajā laikā es spēlēju samēra slikti, līdz ar ko es atkārtošu pamat lietas, kā arī ieguldīšu viarāk laika studēšana. Starp citu jau gandrīz nedēļu ieturu fiksētu miega režīmu, cepums man 😀 . Kā arī esmu atkal atsācis trenēties. Ka mīnēju jau iepriekš tad pagājušā nedēļa bija sliktākā nedēļa līdz šim, tāpēc  šonedēļ centīšos spēlēt cik labi vien varu.

Vieksmi pie galdiem! :f_p:

 
 
 
09.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 139
 
 
 
 
12.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 142
 
Čau visiem!
 
Kā jums liekas, kāds bija pretinieka domu gājiens — manuprāt: «Viņš melo un man ir K-high un Isildurs arī tā kālo.. » 😀
 
 
 
 
16.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 146
 
 
 
 
19.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 149
 
 
 
Čau visiem!

Tātād pagājušo nedēļ es nospēlēju 53 stundas, un šonedēļ es gaidu ciemiņus, līdz ar to man vajadzēja uzkopt māju  :f_biggrin: — tas man prasīja zināmu laiku, līdz ar to šonedēļ neesmu daudz spēlējis, taču to es kompensēšu… Atkal sasniedzu nl200, starpcitu šonedēļs es guļu vairāk kā parasti, un es nezinu kāpēc tā. Pagājušo nedēļu rezultāti bija normāli, šonedēļ, pagaidām esmu nelielos plusos.
Lai viecas, līdz nākošajai reizei! :f_p:

 
 
21.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 151
 
 
 
 
29.06.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 158
 
 
 
02.07.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 162
 
Čau visiem!

Pedējajā laikā neesmu daudz spēlējis, bet es to kompensēšu vīkendā. Man bija apmācības sesija, kurā nonācām pie secinājuma, kas manī izraisa tiltu, un kā to iznīcināt, kas, portams, ir lieliski. Beidzot esmu sācis nodarboties ar peldēšanu. Rezultāti jūnijā bija vidēji.

Labi, veiksmi visiem!  :f_p:

 
 
 
07.07.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 167
 

 
 
10.07.2015.
Coaching For Profits @ BPC
Day 170
 
 
Čau!

Šīs nedēļas galvenaus mērķis is nospēlēt 70 stundas 6 dienās, līdz sīm emsu nospēlējis 26 stundas 3 dienās, tātad man vēl jānospēlē 44 stundas trīs dienās, kas dienā sanāk 14 stundas un 40 minūtes, kas varbūt ir par daudz, bet redzēsim, domāju ka varu to izdarīt.
Vakardien, uz piecām stundām bija pazudis internets, līdz ar ko devos peldēt uz tuvāko ezeru, un pēc peldes manas rokas likās ka ļengai cepumi.. :f_biggrin:
Šodien taisīšu muguras vingrinājumus, jo man ir problēmas a muguru.

Labs ir, līdz nākamajai reizei! :f_p:

 
 
12.07.2015.

Coaching For Profits @ BPC
Day 172
 
 
 
 
 
 
16.07.2015.

Coaching For Profits @ BPC
Day 176
 
Čau visiem

Manas iepriekšējās nedēļas mēķis bija nospēlēt 70 stundas, taču nospēlēju tikai 60 stundas. Rezultāti pokerā bija labi. Kā arī jau iepriekš minēju, ka nodarbojos ar peldēšanu. Savādāk nekas sensacionāls nenotika 😀

Veiksmi visiem! 😉

 

 

Все комментарии - 22

    21.08.2015 14:17
    1

    Šeit būs selfijs:

     

    18.08.2015 14:50
    1

    Čau visiem!

    Nesen atgriezos no randiņa, kurš man likās ļoti labs :f_p:. Man vēl ir paredzēts tikties ar divām meitenēm, taču man liekas, ka tas ir -EV,  jo es tajā brīdi es neveltu laiku pokeram, Taču tajā pašā laikā tas pilnveido manas saskarsmes prasmes.
    Pokera ziņa šī nedēļa ir pa nullēm, līdz ar ko nejūtos apmierināts. Man ir jāpiestrādā pie manām plānošanas prasmēm. Šobrīd guļu vidēji 5 stundas diennaktī. Laikam beidzot būsim atraduši cilvēku kas mums gatavos ēst, veiks iepirkumus, līdz ar ko tas nozīmē ka ieekonomēšu 2 stundas dienā! …  :f_p:

    14.08.2015 01:12
    -1

    10.08.2015 09:06
    1

    Čau!

     

    Šeit, Maribor pilesētā ir ļoti karti, neesmu pieradis pie tāda kartuma, tāču man tas patīk.Katru reizi, kad ejam iepirkties uz tuvāko lielveikalu, mēģinam iegūt meiteņu telefona numurus, taču pagaidām, esmu iesācējs.. :f_p:  

    Pokera ziņā uzstādīju mērķi nopelnīt € 1 000 000 līdz manai trīsdesmitajai dzimšanas dienai, līdz ar ko katru dienu, taisu video kopsavilkumus, kā arī sekoju mācīšanās sistēmai kuru izmanto JurassicDaniel, kura man iet pie sirds. 

     

    Tā kā daži no maniem sekotajiem ļoti vēlās redzēt grafikus, te būs:

    Jūlijs:

     

    Results wise, some followers previously asked me for graphs, so here is the graph of july: — See more at: http://www.bestpokercoaching.com/topic/pursuit-of-happiness/page/19/#post-158735
    07.08.2015 10:31
    0

    PPL:Вы живете в гостинице и играете в покер оттуда? 

     @PPL  Sveiks, nē, noīrējām dzīvokli 🙂

    PPL
    06.08.2015 16:07
    0

    Вы живете в гостинице и играете в покер оттуда? 

    06.08.2015 11:25
    2

    Coaching For Profits @ BPC
    Day 197

     

     

     

    30.07.2015 13:49
    3
    Coaching For Profits @ BPC
    Day 190

    Čau visiem!

    Pēdējajā laikā, neesmu viecis ierakstus tādēļ, ka man bija atvaļinājums, kā arī BPC seminārs kas notika Horvātijā, pilsētā Dubrovnika. BPC seminārs bija nenovērtējams, lielākoties semināra tēma bija produktivitāt, es būtu priecājies, ja man kāds ko tādu būtu izstāstījis pēc 9.klases absolvēšanas. Tātad seminārā ieguvu ļoti vērtīgas zināšanas, kā arī forši atpūtos. Runājot par augustu, tad augustā es nospēlēšu 300 stundas, kā arī 3. augustā es pārvācos uz Slovēniju, lai strādātu un dzīvotu kopā ar citiem pokera spēlētājiem.

    Skats no viesnīcas:

     

    18.01.2015 12:03
    0

    Paldies Arvi! 🙂

    Jup NL50, cik noprotu tās būs 1 on 1 coaching sesijas.

    17.01.2015 19:50
    0

    Paldies un taa tik turpini un liec grafikus ari talak! Interesanti bus sekot! Cik noprotu heads-up dauzisi nl50? Kadus macishanas lidzekljus izmantosi tieshi heads-up spelei?

    17.01.2015 17:16
    0

    Čau Deew!

    Paldies. 🙂 Prieks par Tevi. 🙂 Par to -EV Pilnībā piekrītu, es diezgan ātri sapratu kā ir jāieliek daudz darba, un pats intresantākais var būt ir tas, ka var ieguldīt daudz darba tikai neīstajā vietā un tad nav panākumu …  

    Hei Romuk! 

    Jā, spelēju. Taču man likās ka 6max varbūt intresantāks un tāpēc sāku spēlēt to, bet tagad spēlēšu Head-up 🙂  Strīmus neesmu plānojis, ja kas mainīsies noteikti blogā informēšu 🙂

     

    17.01.2015 17:15
    0

    Čau Deew!

    Paldies. 🙂  Prieks par Tevi. 🙂 Par to -EV, es diezgan ātri sapratu kā ir jāieliek daudz darba, un pats intresantākais var būt ir tas, ka var ieguldīt daudz darba tikai neīstajā vietā un tad nav panākumu …

     

    Hei Romuk! 

    Jā, spelēju. Taču man likās ka 6max varbūt intresantāks un tāpēc sāku spēlēt to, bet tagad spēlēšu Head-up 🙂  Strīmus neesmu plānojis, ja kas mainīsies noteikti blogā informēšu 🙂

    17.01.2015 15:04
    0

    Tu fullringu spelej? Strimus ne rikosi?

    17.01.2015 14:59
    0

    Hola. Patīk atklātums un tiešā valoda. 🙂 Loti pazīstams stāsts. Es vienreiz atmodos slimicā, kad man šuva galvu kopā. Bet nu tiku sveikā ar pamatīgu rētu un smadzeņu satricinājumu…. prieks, ka tiki cauri kam tādam. 

    Lielākais -EV kas var būt, ir uzskatīt ka pokers ir viegla nauda. Bez smaga darba un attieksmes nekas nesanāks. GL 🙂

    17.01.2015 14:11
    0

    Sveiks Arvi! 

    Mani — stati 25/20/6
    NL5 neesmu spēlējis kopš pagājušā gada februāra, bet NL10 vidēj gada laikā bija ~5/100, bet no oktobra Nl10 winreits ir 11/100, un NL25 winreits no  decembra 6/100.

    Godīgi runājot pats negaidīju, ka decembrī man tā aizies, varbūt upsvings 🙂

    Spēlēju gan zoom, gan regulāros galdus. NL25 gan tikai regulāros.

     

    17.01.2015 11:47
    0

    Sveiks!

    Ja nav noslēpums, ar kādiem statiem spēlē un kāds winrates Tev ir nl5,nl10,nl25?

    Grafiks ļoti labs un tendence acīmredzama. Ja pieņemam, ka nl10 mixējot ar nl25 mēnesī dauzi 100k rokas, kas ir ok priekš full time, pelni 2k bez rakeback, cik saprotu, tad kāds vēl darbs? 🙂

    Ak, jā, ko spēlē zoom vai regular?

    Pilnīgi prieks redzēt kādu, kas pierāda, ka spēlējot pēdējos micro limitus var pelnīt dzīvošanai!

    16.01.2015 19:18
    0

    Edik25:Sveiki! Kads tev ir videjais profits menesi NL 10 ?

     Sveiks, vidēji ar reikbeku sanāca 300$, un es maz spēlēju. 

    16.01.2015 19:16
    0

    RudisLV:Ha! Sveiks! Welcome to Pokah! 😉

     Kādi ļaudis 😀

    16.01.2015 18:27
    0

    Sveiki! Kads tev ir videjais profits menesi NL 10 ?

    16.01.2015 16:37
    0

    Ha! Sveiks!

    Welcome to Pokah! 😉

    16.01.2015 16:09
    0

    Romuks:Sveiks! Ka tikai labi iet spelet,velu vairak veiksmes!!!

     Paldies, paldies!

    16.01.2015 16:04
    0

    Sveiks!

    Ka tikai labi iet spelet,velu vairak veiksmes!!!

Добавить комментарий