on my way to poker dreams!!

7
on my way to poker dreams!!
18.01.2015 18:34
4191
19
+1
esm
18.01.2015 18:34
4191

 

Esmu bijis pokera entuziasts pēdējos 5-6 gadus, bet nekad nebiju pievērsies spēlei pārāk nopietni. 

Līdz man nu galīgi apnika darbs, ko darīju, un es izdomāju veltīt 2015 gadu sev un saviem mērķiem.

Mēs iesim iekarot HU cash games kalnus. 

Mērķis — 60`000 euro 

Kā to sasniegt ?  

Protams, ka ciešā sadarbībā ar treneriem no BPC komandas. 

 

Nedaudz par mani ? 

Standarta latvietis 🙂 28 gadi, bakalaura grāds ekonomikā, patīk sportot un kino. Līdz šim esmu vairāk spēlējis MTT gan live , gan online. Latvijā un ārpus tās, bet kā jau teicu tikai hobija līmenī. Pokah esmu jau nu ļoti sen, bet vienmēr pietika palasīt, ko citi saka, bet nu ir laiks arī pašam ko uzskribelēt, tā teikt disciplīnai!! 

 

Ko tu vari sagaidīt no šī bloga ? 

3x nedēļā updatus, par to, kā tad man iet noteikti ne vieglajā ceļā uz HU cash virsotnēm.

Būs grafiki un bēdu stāsti, kā mūs «zivis sit» un vienmēr veicas cittiem 🙂 

Kopā varēsim priecāties par upswingiem un pārdzīvot par zaudējumiem. 

Ar laiku parādīsies arī video contents youtubā, bet par to vēlāk. 

 

Ceru ka ieskats radās par to, ko te varēsi lasīt un pievienosies man manos piedzīvojumos šogad. 

 

21.01.2015 

 

Čau, 

Neliels update — aizvien gaidu, bankas pārskaitījumu no UK uz LV. Jau sāk nedaudz kaitināt, jo ļoti gribās sākt jau spēlēt!!!  Pēdējās pāris dienas, esmu cītīgi nodevies grudrību «uzsūkšanai» no visiem BPC piedāvātajiem avotiem. Video, forumi, roku apspriedes, kopsavilkumi, blogi tas viss ir nedaudz no tā ar ko esmu pēdējās dienas nodarbojies. Parunājos ar galveno programmas treneri sakarīgs čalis, ātri atradām kopīgu valodu, kas ļauj cerēt uz normālu sadarbību turpmāk, kā arī iepazinos ar savu personīgo coach. Jauns progresīvs čalis no Polijas, spēle labi un rezulāti runā paši par sevi, vienvārd sakot, izskatās, ka viss būs tikai no manis paša atkarīgs, cik ātri es spēšu savu mērķi piepildīt, jo no BPC tiek radīti maksimāli labi apstākļi un atbalsts, kas ir ļoti svarīgi īpaši uzsākot kaut ko jaunu! 

 

Pievienoju bildi ar manu «offisu» 🙂 

 

 

 

27.01.2015

 

Čau, 

 

Neliels update. 

Sāku spēlēt, pirmās dienas bija diezgan grūti izveidot grafiku visam, kas pa dienu japadara 7h+ pokers, 2h+ mācības, un vēl dažādi ikdienas ar treniņiem saistītie uzdevumi, bet nu jau lēnām esmu izstrādājis grafiku, kas pašu apmierina un dod iespēju visu paveikt. 

Sākums grindam sanāca labs, vienubrībi biju 6buyins up, ar winrate 34bb/100 ^_^, vakar gan nedaudz visu pabojāja stoploss, un nu ir tik +3 buyins, bet nedēļa tik sākusies, redzēs, kas būs beigās. Svētdien būs video apskats par šo nedēļu. 

 

Labi, laiks ķerties pie galdiem.

 

01.02.2015

Čau, 

 

Kopš piektdienas ir dota zaļā gaisma NL50 grindam, lai arī esmu spēlējis turnīrus gan pa 50$ gan vairāk, pie cash galdiem ar 30, 40, un pat 100 euro potiem ir jāpierod 🙂 Pēdējās 2 dienas ar to arī nodarbojos, ielikšu nelielu grafiku ar BB won pa šīm dienām. 

Ar nakamo nedēļu sākšu uzstādīt iknedēļas plānu ar lietām, ko gribu paveikt, un tad nedēļas beigās atskatīsimies, kā nu mums veicās. 

 

08.02.2015 

Čau, 

Neliels update, 

Pēdējās dienas bija notikumiem bagātas gan pokera ziņā, gan ikdienā. Nedaudz padalīšos ar pokera lietām. Varu droši teikt, ka esmu apradis ar NL50 spēli un pieņemt lēmumus ar 30-50 euro ir palicis daudz vieglāk un nauda vairs tik ļoti nespiež psiholoģiski uz mani, protams, netīk zaudēt 50 euro :D, bet vairāk apbēdina, ja es nospēlēju slikti.

Šonedēļ bija foršs treniņš, live sessija ar coach, galvenais, bija spēlēt, tā kā to daru ikdienā, lai viņš redz un spēj novērtēt manu normālo spēli, nevis censties uzlekt augstāk par «dibenu» un kaut ko improvizēt, jāsaka, ka novērtēja mani labi, un sessijas laikā, mēs pat ieplusojām savus 60 euro, bet štrunts ar tiem euro, man vairāk iepriecināja, fakts, ka lietas ko lasīju un skatījos video strādā dzīvē. 

Bija iespēja pavērot arī manu coach darbībā, nabaga pretinieks tika sakauts sistemātiski un bez liekām problēmām, protams, neliela apstākļu sakritība, bet kopumā ļoti iespaidīgi. 

Lietas pie kā gribu piestrādāt šonedēļ : 

* Dienas kārtība 

* Organizēta uzdevumu izpilde

* Pieturēties pie iepriekš izstrādātā dienas plāna 🙂 

Pārāk daudz laika es vienkāši izniekoju uz bezjēdzībām — jālabo 😛 

 

Neliels bilde ar mūsu kāpienu tālāk kalnā 

 

13.02.2015

Čau, 

Man teica, ka tā var notikt… es tikai pasmējos.. Vakar iesākot sessiju nekas neliecināja, ka vakars izvērtīsies tik bēdīgs. Es biju uzvārijis tēju, fonā spēlēja Coldplay man bija atvērti mani «darba galdi» laižam spēlē. Parasti sessijas laikā, man nepatīk skatīties rezultātus, bet jutu, ka eju pa mīnusiem, uztaisīju «refreš» PT4 un izbrīnijos, -89 euro, gandrīz 89BB zem EV !! Šodien mēs tikām sisti no visām pusēm. KK slauza 76, AQ iebrauca QQ, AA < JJ.  

Tam visam pa virsu «tilt» — jā apzninos, jāpiestrādā nedrīkst tik viegli krist, kārdinājumā atsist zaudēto vienā, divās izspēlēs. Apziņā iesēdās doma «Nedrīkst zaudēt 3buyins, tad vakars ir beidzies» — es sevi pieķēru pie domas, ka esmu spēlētājs! Mani nesatrauca tik daudz, zaudētā nauda, cik uztrauca fakts, ka es nedrīkstēšu spēlēt. Lūdzu nejaukt, es neesmu, atkarīgs no azartspēlēm, man nekad nav bijušas problēmas ar azartspēlem uz lombardu nekad neko nesis neesmu :D, man patīk pokers, un šī mana jaunā profesija. 

Bet jāsaka godīgi, labi ka ir stoploss noteikumi — es tiešām sāku spēlēt slikti, ne pat B game, bet vienkārši dedzināju naudu pie galdiem.  Lai vai kā viena diena nespēs apturēt mūsu kāpienu veiksmes kalnā ! 🙂 

Kas attiecās uz ikdienas plāna izveidošanu un tā izpildi — pilnīgs «fail» no manas puses. Ne reizi vēl neesmu tā izdarījis. Derētu izdomāt, kā sodīt/motivēt sevi to darīt, jo apzinos, ka mana diena nav effektīvi izmantota. Varbūt tev ir kāda ideja? Vai varbūt personīgā pieredze? 

Labi, lai veicas pie galdiem. 

Piektdiena 13. uuuu 😛 neesmu māņticīgs.

 

18.02.2015

Čau, 

Lai arī piektdienā man izdevās atsist ceturdienas stop-loss zaudējumus, nedēļas nogale bija mega neveiksmīga. Es nenoliegšu es spēlēju slikti, nu ok ja 5min laika AK iebrauc AA, TT zaudē 86, KK piekāpjas AT, man nervi palidoja un nākamajās 5min es pieļāvu 2-3 kļūdas kas maksāja vēL 100euro. Ļoti palīdzēja fakts, ka otrdienas man ir brīvdienas, kad es nedaru neko, kas ir saistīts ar pokeri, ja nu vienīgi youtube video apskatu uztaisu, bet pat tam neatlika laiks. Aizbraucu uz jūrmalas vasarnīcu atvilkt, elpu no lielpilsētas. Vakarā garšīgi paēdu un noskatījos filmu. 

Šodien, viss sākas no sākuma, darba nedēļa man sākās trešdien 🙂 

Ir jāizpilda iekrātie mājasdarbi / uzdevumi no trenera, šodien būs arī group-coachings, varēs papļāpāt ar citiem komandas biedriem. 

Kas attiecās uz dienas plāna izveidi — turpinu slinkot un lietas iet pašplūsmā ;/ Tas tikai pierādā cik grūti ir lauzt ieradumus…. 

Es saņemšos.. es apsolu .. 

Ps. Grafiks pēc mega nedēļas nogales. 

 

23.02.2015

Čau, 

Neliels update. 

Aizvadītā nedēļas nogale pokera ziņā — nekas īpašs, biju pokahpoker.com turnīrā, patika. Kopš sāku heads up programmu nebiju bijis olympicā, tapēc iespēja aiziet uzspēlēt dzīvajā bija patīkama pārmaiņa ikdienas rutīnai. Cilvēku daudz, pēc sejām pazinu tik dažus, pie mana galda neviens atpazīstams nebija. Viens zaudēts flips, neveiksmīgs c-bet, un jau nācās ar 12bb stack pushot A5, zaudēju 44 un viss paldies, ka atnāci. Bet tik un tā bija jautri. 

Kas attiecās uz online — meh pēc pāris neveiksmīgām dienām, esam atgriezušies uz pareizā ceļa. 

Jāpiestrādā pie game selecting, pārāk bieži spēlēju pret cilvēkiem, ar kuriem nevajadzētu spēlēt viena vai otra iemesla dēļ.  

Bija interesanta coaching sessija ar treneri, pievērsām uzmanību turn play 3b potos, sīkumos, gan nevar stāstīt, bet tiešām, katru treniņu es iemācos ko jaunu un uzzinu par lietām, kam agrāk pievērsu nepietiekamu uzmanību. 

Biju nedaudz apaukstējies, bet nu jau viss ok 🙂 

Labi, veiksmi pie galdiem visiem. 

 

01.03.2015

Čau, 

Atkal es 😛 

Pa nedēļu izdevās atspēlēt 80% no ierpiekš zaudētā un atkal sēžam uz 900bb won, kas protams vēl nav nekas, bet prieks, ka izdevās izlabot pāris kļūdas, ko es regulāri pieļāvu, bet pateicoties trenerim sāku izskausts. Bija jautrs uzdevums, man lika nofilmēt 1h game play, ar komentāriem, un tad treniņā gājām cauri un bieži vien, es pats jau varēju izlabot un ieraudzīt kļūdas, kuras spēlējot, tev paskrien garām, bet atliek kaut vai pašam paskatīties uz savu spēli no malas un daudz ko var ieraudzīt. Protams, treneris norādīja ari uz lietām, ko es palaidu garām, bet visā visumā ļoti laba nedēļa tieši apmācības ziņā. 

Atkal esam uz winning ceļa un ir liela vēlme uz tā arī palikt. 

Lab nav ko daudz šodien stāstīt, jo pēdējo 4 dienu laikā man sanāca  ļoti maz laika spēlēt, mazāk kā 4h dienā ;// Neko darīt Real life dažreiz bojā plānus pa lielo 🙂 

Viss, lai veicās pie galdiem šonedēļ man un jums 🙂 

 

16.03.2015

Čau, 

Neliels update. 

Viss iet ļoti pat labi, esmu atguvis spēlēt prieku un pārliecību par savu spēli. Pēdējās divas nedēļas vairkā laika veltīju roku izpētei, un preflop spēles pilnveidošanā. Sev par prieku jaatzīst, ka vidēji spēlēju ar 8% nobīdi no vēlamā perfect preflop game, kas priekš manis kā iesācēja HU — ir vairāk kā labi 😛 

Palielam jācīnās ar vecajām problēmām — jauzlabo volume (izspēļu daudzums dienā/nedēļā/mēnesī) , bet pie tā tiek strādāts, esmu pamainījis spēlēšanas grafiku dienas režīmā un pēdējās 3-4 dienas, ir vērojami patīkami uzlabojumi. Kas vel, eem nu jā tilts 😛 japiestrada, badbeat`i tomēr parāk daudz atstāj iespaidu uz manu spēli. 

 

Rīt brīvdiena, laidīšu uz vasaras māju jūrmalā, varbūt kādam ir ieteikumi kā noķert kurmi ? 🙂 mazais mežonis visu zālāju uzracis :))

Lab, lai veicās pie galdiem. 

 

 

01.04.2015

Čau, 

 

Nekur neesmu pazudis, un nekas nav apstājies 🙂 

Kautkā sanāca, ka bija daudz lietas vienlaicīgi un nesanāca pieķerties blogam. 

Man iet labi, turpinu mācīties un spēlēt, mācīties un spēlēt. Ir jau izveidojusies pat neliela rutīna

un ja sākumā likās, kā lai visus paspēj, kas ikdienā jaizdara, tad tagad uzdevumus/mājas darbus paveicu 1-1,5h laikā un pārējais tiek veltīts spēlei, agrāk pat 3-4h vajadzēja lai visu paveiktu un pietam kvalitāte necieš 😛

Kopumā ir pagājušas 8 nedēļas, kopš es sāku savu HU ceļojumu, jāatgādina,ka HU kā spēli es nemācēju nemaz, un vienmēr sagādāja grūtus brīžus, tad tagad NL50 līmenī jūtos, ļoti pat labi

Esmu dubultojis savu BR, bet vēl ir jāpacīnās, lai varētu mēģināt NL100 shot`us. Ja viss notiks pēc mana plāna, mēs pēc 3 nedēļām varēsim pāriet uz NL100, bet nesaki hop pirms neesi pārlecis 🙂 tapēc dzīvos redzēs. 

Mūsu panākumi līdz šim : 

 

08.04.2015

Čau, 

mmm saulīte spīd un putniņi čivina — dzīve ir skaista, ja vien tu nespēlē pokeri un nēesi 350bb+ zem EV. 

Pēdējās 3 dienas tiešām bija briesmīgas, saņemot KK man vienkārši gribējās viņus nomest preflop, jo nervi vairs neturēja badbeat pēc badbeat. KK < KJ , AK < Q3, utt. Protams, tas ka mums ir premium roka preflop, nedod nekādas tiesības uz garantētu vinnestu, to es labi saprotu. Iespējams, kad mums ir sessija ar zaudējumiem mēs vairāk pievēršam uzmanību, atceramies zaudētās izspēles un paši sevi noskaņojam uz negatīvo emociju viļņa, kas savukārt nepiekā laba nenoved. Lai vai kā, šodien ar trenneri iziesim cauri izspēlēm, paskatīsimies, ko es izdarīju pareizi, ko ne un tad jau nedēļas otrā puse ko spēlēt. 

Nedēļas beigās ielikšu grafiku vai izdevās izlīzst no mīnusiem šonedēļ vai nē. 

GL hf 🙂 

 

13.04.2015

Hey, 

Šonedēļ bija daudz interesanti notikumi, diemžēl nevisai pozitīvi — vienu no maniem kontiem noblķēja kamēr nepārbaudīs 3 reizi dokumentus. No vienas puses forši, ka pokersaiti tik atbildīgi attiecās pret to kas un kur spēlē, bet no otras puses besī 😀 dodiet man spēlēt !!! 

Otra lieta — pirmo reizi mans internets mani pievīla mani sessijas laikā, nav jau kā mtt spēlētājiem ar deepruniem, bet tomēr galīgi neforša sajūta, kad viens vadiņš atbild vai tu spēlē vai nē :D, laikam ir laiks padomāt par USB interneta puļķi, bet no otras puses, tas notiek tik reti, ka var pieciest. 

Labi jāiet spēlēt, 

GL 

 

23.04.2015

Čau, 

Vēl viena nedēļa paskrējusi, jāsaka godīgi, nevisai. Labi mēs nopelnijām kkādus 220 euro, bet izspēļu daudzums, ko es izspēlēju bija super mazs. Es nemaz neapzinājos cik ļoti, viens nobloķēts konts mani ietekmēs. Kad es nedaudz paspēlējos pt4 atradu info, ka pēdējā mēneša laikā 45% no izspēlēm man bija tieši uz pagaidām bloķētā konta. Tāpēc ir teiciens, mēs sākam novērtēt lietas / cilvēkus, kad to mums vairs nav. Kamēr es dien dienā tur spēlēju, pat neaizdomājos, cik daudz action ir tieši tur. Nekas, es šobrīb kārtoju lietas, lai atkal viss būtu ok un mums atļaus spēlēt tālāk. 

Kas attiecās uz nepokera lietām, esmu atkal nedaudz pievērsies sportam. Svaruzāle + skvosh !! Ir labi! Tu pamosties, no riita ar vairāk enerģijas un tāds možāks. Ir vēlme turpināt. 

 28.04.2015

Hey, 

Ar prieku varu paziņot, ka ir izdevies savest kārtībā visus kontus un programmas, un viss iet pa vecajām sliedēm 😛 viss ko vajag tagad ir — grind grind grind . izspēļu daudzuma ziņā es vēl joprojām kliboju, nu nepietiek ar 12-15k izspēlēm mēnesī. Noteikumi ir noteikumi, un game select man ir stingrs, bet gribās ātrāk uz NL100, kas dubultotu manu galdu skaitu un notieki būtu ļoti lieks «boost» izspēļu ziņā un domājams arī profita ziņā. 

Lai vai kā, turpinu iet uz sporta zāli un jūtos ļoti labi 🙂 Ir spēks spēlēt/mācīties/trenēties 12h dienā. 

 

Labi nav ko gari rakstīt, laiks sēsties pie galdiem. GL 

 

05.05.2015

Hey, 

 Atkal es 🙂 

Pirmdien bija ļoti interesants treniņš — Mental state of mind. Par to kā pareizi izvirzīt mērķus un kādus, par to kā sasniegt sevis izvirzītos mērķus un kas ir tās lietas, kas mums palīdz uzturēt motivāciju un mērķtiecību. Nemelosim, mēs visi laiku pa laikam, zaudējam motivāciju un vēlmi kko darīt, netikai pokerī, bet vienkārši ikdienā arī, darbs, sportazāle — jebkas kas prasa no mums piepūli — mēs atradīsim 100 iemeslus, lai to nedarītu. Pagājušo nedēļ bija arī ļoti labs pokera coachings, mēs ar treneri uzgājām ļoti lielu leak — limped pots — izspēlē. Nu tas ir mans pienākums piestrādāt, lai to novērstu :), jo atrast kļūdu ir tikai puse no darba — ja tu to nenovērs, tad lielas jēgas no tā nav. 

Plānos ir nedēļas beigas pavadīt maksimāli pie galdiem..

Tiem, kas lasa reku ir grafiks kā man ir veicies līdz šim (jāņem vērā vēl rakebakc 🙂 ) 

 

 

14.05.2015

 

Čau, 

Šodien cīnos ar stulbajiem hit-n-run dundukiem. Atnāk noķer savu kko, uzsit +10bb and aizmūk, un nāk nakamais. Ir jau pazīmes pēc kurām pateikt,kas par fruktu ir atnācis pie galda. 

Lai vai kā, lielākā problēma ir vēl aizvien volume ! Nu nesanāk man 7-8k hands nedēļā grrr Var teikt, ka esmu iesprūdis nedaudz @ NL50, un lai veiksmīgi izkustētos no šī punkta vajag vēl kādus 1.3k euro profita, lai coach atļautu iet uz NL100. Pagaidām NL100 man ir kā apsolītā zeme.. kur zāle ir zaļāka un zivis stāv rindā, lai naudu atdotu, protams, ka es pārspīlēju, bet ja pareiķina, ka esot uz NL50 man ir 15 galdi vaļā, tad pieslēdzot Nl100 mums jau būs 30, attiecīgi iespēja, ka atradīsim spēli, kas mums patīk ir 50% lielāka. Ja pirms pusotra mēneša vēl nervi lika par sevi manīt spēlējot, NL50, kad kāda banka pārsniedza 80 euro, tad tagad, ja zinu, ka esmu nospēlējis pareizi a.k.a kā to sagaida treners, tad iznākums, pat vairs tik daudz neuztrauc, jo zinu, ka longrunā esmu +EV izspēlējis. 

Šo nedēļas nogali plānoju, spēlēt ari pa nakti, parasti ap vieniem no rīta metu mieru jo galdus biju atvēris jau ap 11-00, tad tagad izdomāju sākt vēlāk, bet spēlēt kamēr vien būs ar ko, 4-5am vienalga. 

 

Par rezultātiem ziņošu. 

Ps. Paldies, ka lasi 🙂 

 

19.05.2015

Čau, 

Kā jau minēju iepriekšējā ierakstā, tad nedēļas nogalē bija plānots spēlēt kamēr vien bija ar ko. Kā tad ta viss izvērsās ? Nu nepārāk 😀 Labi spēlēt bija ar ko, pat līdz 4 no rīta, bet es laikam nebiju gatavs, kad pie pc pavadi vairāk kā 13h koncetrēšanās spējas ir tuvu 0, es nespēlēju labi, tas pats par sevi, kā arī spēle nevedās, ja godīgi, iespējams, ja būtu aizgājusi spēle, tad arī es labāk justos un parādītu labākus rezultātus. bet tā pa nedēļas nogali ap 3k izspēles un mīnus 6 buyins. Ko no šī varu mācīties ? Naktīs var atrast labu spēli, bet ir pašam jābūt labā formā un gatavam spēlēt A level, jo savādāk nav jēgas, rake maksāt un spēlēt pa 0 vai mīnusā var arī pa dienu 😀 

Lai vai kā, jauna nedēļa un jauni piedzīvojumi. 

Lai veicās pie galdiem visiem. 

 

24.05.2015

Iepriekšējā nedēļa bija sūds. Pilnīgi nekas nenotika, kā es gribētu. Badbeats > missplays > tilt > burning money. Loģiskā ķēdīte, kas notika dienu pēc dienas, man liekas no 7 dienām es 3 tik biju plusā vai breakeven. Godīgi jāsaka, ka bija smagi. Tu celies apņēmības pilns iet un visus sist un sasniegt jaunus winrate rekordus bet fig tev 🙂 

Mācāmies no kļūdām sasparojamies vēl vairāk un ejam atpakaļ pie galdiem. Neviens netaisās padoties. 

Man vēl ir 7 dienas, lai maiju pabeigtu ar labi score un pie tā es arī strādāšu. 

Veiksmi pie galdiem. 

 

30.05.2015

Pāris vārdi par šonedēļu. 

Iesākās tā pat, kā iepriekšējā beidzās — sūdīgi. Es spēlēju slitki, tiltoju par kļūdām, nebiju pārliecināts par sevi, kas noveda pie loģiska rezultāta — ar rakeback, zaudējumi nav nekādi lielie, varbūt 300 euro pa nedēļu, bet mana spēle man riebās. Treniņā uzgājām vienu ļoti lielu kļūdu, kas man šo 3-4 mēnešu laikā ir maksājusi neiedomājami daudz. 

Vēl es veiksmīgi apludināju kaimiņus, pa nakti ieslēdzu trauku mašīnu, kas laikam saplīsa un ūdens padeve tai neatslēdzās, no rīta pamosties un virtuvē līdz potītēm ūdens. Kaimiņi zem mani gan 3. gan 2. stāvā dusmīgi, oh well, gadās. 

Lai vai kā, jauns mēness jauns mindset. Lets crush! 

GL 

 

07.06.2015

Čau tikko atbraucu no laivošanas ar draugiem.

Ļoti labi pavadītas 2 dienas mežā 🙂 nekadu telefonu/datoru/pokera vienk. atpūta laivas, alus, ugunskurs, draugi Kopš feb. kad sāku programmu nebiju ņēmis nevienu brīvdienu, izņemot 1 nedēļā, kas ir obligāta. Laiks bija super, nedaudz pat apdegu saulē, peldēties varēja, bet liela gribēšana nebija, un arī laivu sanāca neapgāzt 😀 taka viss kārtībā, bet nu ir pirmdiena un es esmu atgriezies darba režīmā, galdi jau palaisti un pokers turpinās. 

Par nedēļas rezulātiem ziņošu! 

Veiksmi pie gladiem.

 

11.06.2015

Pēdējās 2 dienas, vienk. sūūūūūūūūds 🙂 Tu visu dienu kapā, cīnies un tad vakarā tavus +4 buyins «nozog» trips vs flush no flopa, flush vs rivered FH bla bla bla, tik tik tik pretīga sajūta, šovakar vispār bija cirks, chalis ar vpip 90%, fcbt 60% 3b 4%, bet beigās aizgāja ar +80 eiro no manis. Ja neiet, tad pa pilnu programmu. Iešu pt4 palūrēt, kur es viņam zaudēju… 

 

15.06.2015

Neko īpašu nav ko stāstīt — izņemot, ka spēlēšanas laiks tiek pacelts no 45 uz 60h nedēļē kā minimums. Time to go hard or go home. Bija iespēja piedalīties grupas nodarbībā ar galveno projekta treneri. Sen nebija tādas motivācijas spēlēt, kā pēc 30min sarunas ar viņu. 

Laiks grindot.

 22.06.2015

Nedēļa pagāja ok, es spēlēju 60h+ nebija viegli, īpaši vakaros, kad jau esi pavadījis 10-11h pie pc un vēl 2 jāspēlē, koncentrēšanās zūd tā tik vien. Lai vai kā, 6dien bija sencītim dzimšanas diena. 60. wow, viņš paliek vecs, bet tad es sapratu, ka man pašam jau ir 29…. un reali sabēdājos :D, bet šašliks un alus palīdzēja! 🙂 

Šonedēļ gribu vairāk kā 60h, jo nekādi Līgo plāni man nav. NO LIFE grinds!!! 🙂 

Forši nolīgot, tiem, kas svinēs! 

28.06.2015

Čau, 

Es nezinu kā, bet es esmu apaukstējos vasarā + nedēļu sēžot istabā un grindojot… lol 😀

Lai arī ar temperatūru un sūdīgu jušku, bet savas 50h līdz sestdienai jau esmu ielicis spēlē rezultāti arī priecē. Tos gan apkopošu mēneša beigās, bet vēl pāris šādas dienas un NL100 būs mans. Tas ir tikai laika jautājums.

Labi jaiet atpakaļ pie galdiem, gl hf 🙂

 

03.07.2015

 

Yo, 

Iepriekšējo mēnesi noslēdzu ar nelielu bet profitu, uz 200+h pavadītām pie NL50 un zemākiem galdiem, izdevās sagrabināt ap 800 euro plusā. Nekas īpašs, bet tas ir solis tuvāk NL100. Kas arī ir mans šī mēneša mērķis. Turpināšu spēlēt 60h+ nedēļā un mēģināšu iztikt bez muļķībām 😀 

Ārā gan bik karsts 🙂

Labi, lai veicās pie galdiem. 

 

06.07.2015

Čau, 

nedēļas nogale ir galā, nospēlēju 30h+, nedaudz zem 3,5k rokas un ap 300 euro profitu. Spēlēju ok, bet bija kļūdas un bija brīži, kad vienk. tiltoju, laikam karstais laiks pie vainas, bet piefiksēju, ka pēdējā nedēļā ātrāk ka parasti uzdod nervi. Atsāku iet uz sporta zāli, savādāk no sēdēšanas pie pc jau mugura sāp 😀

Šonedēļ plāns kā parati  — grind grind grind. Šodien būs coachings ar jaunu čali, kas pa 7-8k mēnesī ceļ ārā, redzēs, ko atradīs manā spēlē, jo to ka man ir leak`i un kļūdas es zinu tāpat ! 

 

Labi lai veicas pie galdiem

 

10.07.2015

Čau, 

Vakar bija vienk. krimināla diena. Mani sita visi kam nebija slinkums piesēsties pie galda. 

AK < AA, TT < QQ, KK < AQ, utt utt 😀 protams, tādas izspēles ir ikdiena visiem, kas spēlē pokeri kaut cik nopietni un es nevienu nepārsteigšu.  Viss ko varu teikt — Tilts maksā dārgi 🙂 

šodien back to game, un sitīsim visus !! 

Lai veicās un produktīva nedēļas nogale.

 

15.07.2015

Nedēļas nogales iznāca laba, atsitām visu iepriekšējās 3 dienas zaudēto un vēl ieplusojām. Bet pirmdien atkal saņēmām pliķi pa seju — netikai nelielais action daudzums (ok ir vasara, un pirmdienas / otrdienas vienmēr ir samērā klusas), bet pat tad, kad man bija ar ko spēlēt viss gāja pēc viena scenārija — es uzvaru mazos potus un sitos pa katru eiro, līdz zaudēju kādu premium izspēli uz stack — KK < 42 laikam bija spilgtākais, ko atceros. Lai vai kā, tā vietā lai būtu savus +200, es vakaru pabeidzu ar nožēlojamu -65, otrdiena, kā ierasts ir mana brīvdiena, kad pc cenšos pat neslēgt iegšā, šodien atkal ejam pie darba. 

Labi lai veicās un kā paies nedēļa uzrakstīšu svētdien. 

20.07.2015

 

Čau, 

Diezgan švaka nedēļa gan manā izpildījumā (maz stundu / izspēles ) , gan attiecīgi rezultāta ziņā. 

Vienmēr ir 10 iemesli kāpēc kaut ko nedarīt, tā arī man, visu nedēļu bija visādas «ekstra» situācijas / vajadzības, kas aizņēma daudz laika. + action tiešām bija maz, neskatoties, ka man ir 13 saiti, kas kopā dod kādus 20 galdus. Vasara, ko tur lai saka, kā reiz pokah pirmajā lapā ir raksts, par vasaras ietekmi uz poker industriju, diemžēl , taisnība.

Labi trešdien lidoju uz horvātiju, būs komandas meetings / 3 dienu konference, būs iespēja satikt dzīvē visus kadrus ar ko kopā pavadītas neskaitāmas stundas caur internetu. Būs jautri ! 

Kad atbraukšu , uzrakstīšu, kas un kā. Varbūt kko nofočēšu. 

 

28.07.2015

 

Hey, 

Esmu atgriezies no BPC meetinga Horvātijā, bija super forši. Satiku visus komandas biedrus un ari 6max čaļus, kā arī tos, kas jau pabeiguši programmu un paši pluso neslikti. Iespēja ar visiem parunāt un apmainīties ar pieredzi, uzklausīt viņu padomus utt tas bija 100x vertīgāk nekā tā nauda, ko es samaksāju par braucienu. Pats seminārs arī bija labā līmenī un ļoti motivējoš, palīdzēja man izveidot nākotnes plānus un mērķus. Neiztika bez izklaides un friendly sng game 😀 

Esmu ļoti apmierināts ar braucienu un ar lielu prieku un motivāciju gatavs atgriezties pie galdiem un ikdienas grinda!!

Veiksmīgu nedēļu visiem, kas spēlēs !

 03.08.2015

Iepriekšējā nedēļa atkal bija low-action, man sāk riebties vasara 😀 
Lai vai kā, esmu izveidojis jaunu dienas plānu, kā organizēt dienu, lai būtu 12h play time, gym, un arī normālas ēdienreizes un atpūta, lai nav 3 no rīta zombie-button-clicker mode 😀 Šodien ir pirmā diena, kad dzīvošu pēc jaunā grafika. Nedēļas beigās padalīšos ar rezultātiem. Pirmā nedēļa noteikti būs grūta, bet pie visa var pierast. 

gl šonedēļ.

 

16.08.2015

Čau, 

Nespēlējiet savā dzimšanas dienā !   Tāds varetu būt pagajušās nedēļas moto, pirmo reizi, kopš sāku HU piedzīvoju 5 mīnuss dienas pēc kārtas un tas viss sākās mana dzimšanas dienā :D, kad izdomāju neko nesvinēt, bet grindot… Nācās ņemt 5dienu-svētdienu brīvu, lai nomierinātu galvu 😀 

Tas palīdzēja, vakar jau atkal ar vēsu prātu un labu koncentrēšanas aizvadīju ok sesiju. Šonedēļ jāspēlē Agame, lai tiktu back on track ar maniem mēneša plāniem. 

Labi jāiet spēlēt, kas un kā uzrakstīšu svētdien.

 

24.08.2015

Čau, 

No A game spēlēšanas nekas daudz nesanāca. Kļūdas, suckouti, tilts and zaudēta nauda debīlās izspēlēs — apmēram tā es varu apkopot iepriekšējo nedēļu, bet fuck it tā ir vēsture un šonedēļ es spēlēšu vēl vairāk un vēl labāk un es sasniegšu nedēļas mērķus. Lai ko tas arī man prasītu. 

Esmu dusmīgs, jaiet grindot.

 

02.09.2015

Augusts ir beidzies, un labi ka ta. Pirmais menesis kuru pabeidzu ar zaudejumiem. Reali kopsh dzimshans dienas, laikam 3 dienas tik plusa bija. Sanaca kedes reakcija — slikti rezultati -> nav velmes spelet -> kad spele zaudejumus uztver 3x saapigaak -> saac tiltot — > pieljau kludas -> slikti rezultati … 

Vienigais merkis ko es sev izvirzisu septembrim ir nospelet 225h. Uz to tad ari iesim. 

Labi eju spelet, paldies, ka lasi. 

 

11.09.2015

Yo, 

Septembris iesakas, lidziga ka augusts, turpinam radit sliktu sniegumu, un rezultati klibo, ir ari labas zinas, esmu pielagojis savu speles rezhimu un speleju sessiju lidz pat 4 no riita. Par briinumu ir pietiekami daudz action ari agrajas / velejas stundas, iespejams, tas tapec ka bija nedelas nogale, bet redzes ko svetdienas nakts radis. Eju normali uz 225h nospelets septembri sobrid ir pie 85 jau. Nedaudz pamainjam trenina metodi, saku vairak ierakstiit savas live sessijas, un suutiit trenerim, lai vinsh pec tam ar saviem komentiem izveido jaunu video un man ir no ka maaciities. Pec pirma video jau atradam 2 liikus, ko esmu veiksmiigi izlabojis shonedel.  

Labi doma ir spelet riit visu dienu sakot jau no pasha riita.

Kas un ka uzrakstiishu pirmdien. 

Lai veicas man un ari tev 🙂 

 21.09.2015

Hey, 

Aizvadiita nedela bija super suds. Es speleju tikai 3 dienas un pabeidzu ar kkadiem +50. Reali, kad tiec ievilkt gjimenes problemas un lietas viss saak brukt. Viss ir atrisinats, visi ir apmierinati un dzive turpinas. Spelet un vel reiz spelet. Lai sasniegtu 225h played shomenes, es laikam gulet drikstu kadas 4h diena ^_^ Labi, redzes, kas bus. Uzrakstisu svetdien.

GL 

 

1.10.2015

Septembris ir gala. No maniem merkiem es nesasniedzu nevienu. Stundas nospeletas 170 / 225h , profits ari netika izpildiits. Iemesli, protams, vienmer bus ar ko attaisnoties, bet ja godiigi, tad tie visi ir suuds. Ja kko gribi izdariit, nem un izdari. 

Ar shadu apnemshanos mes ari iesim un sitisim visus oktobri. 

Merki uz menesi — nospelet 225h 

Turpinat iet uz zali 4x nedela, ja izdodas atrast pretinieku, tad skvosh 1x nedela. 

 

Un shoreiz es nepielashu plana neizpildi.

 

Labs ir lai veicas pie galdiem.

 

10.10.2015

Hey, 

Oktobris iet ok, speleju daudz un rezultaati ari ir, kas savukart, dod motivaciju spelet vel un vel. Nospele 10-12h un nakamaja riita pirma doma ir atkal atrak sesties pie galdiem un grindot. Es biju noilgojies pec shis sajuutas 🙂 ieprieksejos 2 meneshos nu galiigi negribeejas grindot un likas ka viss ir slikti. 

Kas attiecas uz sporta zali, tad te deretu lielaka disciplina, neaizgaju 4x biju laikam 2 — bet nu pienaks laiks un ari to sakartosim 😀

Labi jaiet grindot wiiiikends tachu ! 

Gl gl 

 

21.10.2015

Cau, 

Kamer gaidu action nolemu uzrakstiit paris rindas. Pedejas 7-8 dienas nebija tik produktiivas un rezultatiem bagaatas, ka menesha sakums, bet mums ir vel 9 dienas lai uzlabotu sniegumu un sasniegtu menesha merkjus! Uz to tad ari ejam. Kas attiecas uz sportazaali … tur viss ir beediiigi, jaatrod kadu ar ko iet viens es nevaru sanemties .. i need help 🙂 

lab gl hf 

03.11.2015

 

Cau, 

Oktobris ir nosledzies, un lai ari tas beidzas ar profitu, es esmu dusmiigs uz sevi. 

Es neizpildiju nevieno no 3 galvenajiem merkjiem, ko biju uzstadijis. 

Iemesli — attaisnojumi nevienam nav svariigi. Bija uzdevums, tas netika izpildits — FAIL. 

Novembris iesakas stulbi, iespejams, bus jamekle jauna dzives vieta, un vel paris ar nepokeru saistiiti jautajumi uzpeldeja + vel ka jau liela dalja cilveku saja laika, esmu apaukstejies. Besi punkojies un klep, galva griezhas, bet grindot vajag… Lab, nav ko chiksteet, jaiet stradat. 

 

22.11.2015

Novembri ir palikusi viena nedela, ir nospeletas 130h+ un esam neliela plusa. Godiigi sakot es nespeleju tik daudz un labi cik varu, esmu iztirijis visu savu PC no visam speeliitem, vel domaju ir janovelk Coldturkey — tiem, kas nezin, ta ir programma, kur tu pats uzliec banu sev uz saitiem, programma (piem. facebook, tvnet) vienalga — doma ir aizvert pieeju visiem mesliem, kas trauce mums spelet ar 100% koncentreshanos, ir iespeja uzlikt banu uz taimeri konkreti zinot, kad ir tava sessija un uz to laiku nobloke visu lieko. Jo jasaka godiigi, pats sev vairs es neticu 🙂  Labi ir jaiet un jaspele, vel ir laiks Novembri pabeigt ar labiem rezultatiem. 

 

06.12.2015

 Novembris beidzas ar nelielu plusu (5-6buyins), kas ir gauzham pieticiiigs rezultats, un esmu loti neapmierinats ar savu speeli pedejas 2 nedeljas, neparliecinats, bailiigs, bez motivacijas vinnet visus, kas stajas mana celja. Decembris iesakas ar 2 zaudetam diena pec kartas, bet nu jau vakar es izlidzinaju visu un ejam ar nelielu plusu. Planos ir lidz ziemasssvetkiem spelet labi daudz, lai ar laba darba padariitu sajutu varetu izbaudiiit svetkus. 

Daudz nemuldeshu, jaiet spelet. 

Gl at tables 🙂 

Ps. Paldies, ka lasi!

 

03.01.2016

Jau 2016. gads ir klat. Laiks vienk. lido, liekas vel tikko bija 2015 sacies… Lai vai ka gads ir nosledzies, esam pat nedaudz nopelniijushi, bet netuvu cik no manis sagaidiija un ari cik es gribeju. 

Ka jau daudziem ari man, jaunais gads naak ar jaunam apnemshanam, protams, viegli ir runat un spriedeleet, bet iet un dariiit ir pavisam kas cits. Ir skaidrs dienas plans, un jauni merki, kas ari tiks sasniegti. Publiski nepatiik metaties ar skaliem vardiem, laushu lai darbi runa mana vieta. 

Laiks sesties pie galda 2016taja.. 🙂 

Lai veicas

 

26.01.2016

 

Hey, 

biju nedaudz palaidies discipliina un blogu neapdeitoju, atvainojos. 

Kas notiek janvari ? Spelejam, spelejam , spelejam, ir nospeletas apm 180h+ uzdoto briidi, esam plusa un vel gaidam rake back, ka ari menesis nav gala. Ir izstradajies +/- normals grafiks aka dienas plans, pie ka meginu pietureties, ok sanak spelet lidz 4am, bet kursh teica ka bus viegli 😀 Jaspele tad, kad ir klienti, neko dariit. 

Kas attiecas uz sporta zali, ari ir izveidojusies sava rutiina, un kopa ar sportazales chomu iet ir vieglaak. Vinsh mani pabaksta, kad man negribas, un es vinju, kad vinjam slinkas dienas iestajas. Ciinamies talak. 

Ok, daudz nerakstiishu, laiks uzsaakt sessiju.

GL HF

 

04.02.2016

 

Hey, 

Paris vardos kas notiek. 

Ir izmainiijusies trenin programma un nu man ir 5x nedela trennini + off table darbi + pats grinds. 

Laika nekam citam ka pokers iisti neatliek, bet tapec jau es esmu te. Full time tad full time

Vieniigi jaizdoma, kad sporta zali apmekleet, laikam naksies agrak celties, bet celties agri, kad tu aizje gulet pec 3am ir chaabiigi 😀 

Lab pietiek chiikstet, laiks uz trenninu

 

08.02.2015

 

Pedejas 2 dienas pie galdiem nespeleju labi, negativais rezultats ari iedzen tilta, kad jadod spelei miers uz 30-40min, vismaz to esmu iemaciijies, nespele — kad tilto — bus tikai lielaaki suudi 😀 protams, no pieredzes 😀 

Lai vai ka, trennini un darbs offtable notiek pilna sparaa un lenam lenam ejam uzpriekshu ari kopeja rezultaata. 

Sportazali ari turpinu apmekleet, un tur motivaacijas netruukst, var izladeet negatiivo tilt no pokera 😀

Lab svetdien vel uzrakstiishu, ka pagaja shi nedela. 

 

14.02.2016

 

 Jau Februara vidus, bet es vel neesmu pieradis visur drukat 2016… ta vien spiezhas 15 🙂 

Ir pagajusi vel viena nedela, beidzot izdevas menesi izvest uz plusiem! Pec briesmiigas pirmas nedelas negribejas pat iisi spelet. 

Trenini notiek aktiivi un daudz, ka jau ieprieksh teicu, 5x nedela pagaidam. Vel 2 nedelas shada grafika, ja teiktu, ka ir viegli , melotu. Tomer sagatavoties treninam ir 80% no trenina efektivitaates, jo shvakak tu sagatavosies, jo mazak iegusi. 

Jau notiekti lasiiji, ka PS.com izdomaja, aizvert parastos HU galdus un atstaat tikai zoom, nu lai aizrijas vini ir citi saiti, tapat ps nebija nekad man galvenais traffica zinja, bet tomer bediigi, man patika, ka jau daudziem vinju softs. 

Kas attiecas uz sporta zali, meh tikai 2x pa nedelju biju, nofeiloju, izdomaju pats sev iemeslus, kapec neiet utt. krch noslinkoju. 

Nakam nedel, daudz spelet, un 3x gym — tadi plani. 

 

Lab eju spelet. 

 

17.02.2016

Cau, 

Pirmdiena-otrdiena, ka vienmer pagaja ar maz action, bija ar ko spelet, bet ne salidzinat ar nedeljas nogali, toties, liels darbs un laika apjoms tika veltiits maciibam, video, forumam vel paris offtable lietam. 

Darba ir daudz, trennini notiek 5x nedelja, bet man patiik 🙂 

Uz sporta zali shoriit nebiju, kaut ari pec grafika bija jaiet, brachka aiznemas mashiinu.. neko dariit 5dien bus jaatstraada dubulta.

Lab svetdien uzraksiishu, ka pagaja nedeljas otra puse. 

gl 

 

21.02.2016

 

Yo, 

5dien tomer neaizgaju uz sporta zali un karma mani sodija 🙂 5dien bija stoploss pirmais shogad, zaudeju visus lielos potus bija ari shtruntiiigas izspeles, bet 80% varience 20% kludas. Bet neko, 6dien atsitu zaudejumus un shodien ari ieplusoju, tagad rakstu kamer eedu vakarinjas, pec tam atpakalj pie galdiem, taka vel shodiena nav ar + iebukota…

Trenini turpinas, esmu atkal panemis Mental Game of poker, gramatu rokas, ir laba lasam viela, noteiki iesaku visiem, kas spele pokeri. 

amazon.co.uk  kindle versija pa nieka 5-6 maarcinjam. 

Nakam nedelj noteikti ieshu uz sporta zali, nav forshi izslaist. 

Bet ta speleshu max daudz, lai feb izvestu normala + un buutu labs mental boost aprilim. 

 

24.02.2016

 

Cik forshi pagaja svetdiena / pirmdiena — tik suudiigi bija vakar. Reali nevareju nosedet kresla pie pc. Bija tik daudz visadi mazi siikumi, kas jaizdara , jasalabo. Spelet tiku labi ja ap 17-00 jau izbesijies un piekusis, protams, ka tada stadija spele bija drausmiiga no manas puses. Paris muljkiigas kludas un es jau sezhu virtuve varu teeju, lai nomierinaatos 🙂 

Vakara gan nedaudz izdevas atspelet un dienu pabeidzu ar nelielu minusu, bet vareja but slikti 🙂 

Nekas shodien bus super! 

Labs ir lidz sveetdienai!

 

05.03.2016

Chau, 

Sveetdiena, pedejas dienas normali plusojam. Spele iet un jutos es labi. Pat ikdienas badbeati nevisai satrauc, ja godiigi, daudz labas info ieguvu no Mental Game of Poker graamatas, iesaku visiem. Tagad lasu otro gramatu, vieglak saprast, kas notiek un aktuaala informacija, kas noderes ik vienam poker shpiilerim. 

Daudz nerakstiishu, sveetdiena, jaiet spelet. 

 

13.03.2016

Yo, 

Sveetdiena klat, neliels atskats uz aizgajusho nedelju. Normali ieplusojam, bet vel var labaak. Bija dienas, kad vienk. nestradaja galva. Beidzot izlasiiju lidz galam Mental game of poker otro dalju. Bija pat interesantaaka, ka pirma. bet noteikti abas ir super labas! Jau raksiiiju, ka iesaku izlasiit. 

Vieniigais, kas man loti nepatiik,ka jau labu laiku neesmu bijis sporta zale, defaultas atrunas, laika nav, gribas pagulet, ja 4tros no riita aizej gulet, protams, ka 10tos negribas celties 🙂 

Bet pie ta ari piestradaashu, jo rezulataatus gribu!!!! 

 

Labi, motivaacijas pilns esmu gatavs nakamai nedeljai !!! 

 

11.04.2016

 

Cau, 

Paris nedelas neesmu neko rakstiiijis. Iemesls vienkarsh loti maz speleju. Bija 2 nedelas piespiedu atputa no pokera, jo bija jatiek gala ar paris problemam, kas pekshnji uzradas. Jasaka, ka loti veiksmiiigi ar to tiku gala. Vienu briiidi pat pokera sapnji radijas 😀 cik loti gribejas jau uzspelet. Vel jaunumi. esmu parvacies uz vasaru uz piejuras maaju, atstaajot parbazto Riigas centru 😛 loti pietrukst tikai 100mb nets 😀 Bites 4g lai ari izreklameets tomer 9mb besi, it ka jau viss ok, ja pec 21-00 nenokristu uz 2mb 😀 

Bet iznemot to, viss parejais te vienk. rulleee! jagaida kad varesi jura peldeties, bet pagaidma ir baseins netalu. Ieliku kompi 8gb rama, nu ir 14 😛 Kad palaizhu visu ko man vajag, 10,5 aiznemti, izradas visu laiku biju ar 2gb iztruukumu dziivojis, to vareja just 🙂 

Nu ko atliek vienk. nemt un SPELET. 

Driz vel uzrakstiishu 🙂 

Paldies, ja lasi

 

Все комментарии - 19

    esm
    07.05.2015 07:55
    0

    Privet, da ja ruskij ponimaju bez problem, toka pisatj neumeju 😀 

    ja tebe msg skinu, neznaju mozhna tut linki na drugije saiti pisatj 

    06.05.2015 16:00
    0

    Привет. Сорри, но я слишком плох в латышской грамматике… ты же по русски понимаешь? )

    С кем тренируешся? Я рег нл200 на старзах, правдо 6макс, и тоже думаю попробовать себя в ХУ.

    esm
    06.05.2015 09:07
    3

    update ar nelielu grafiku 

    esm
    01.04.2015 17:31
    0

    Neliels update tiem, kas vel seko 🙂 

    esm
    18.02.2015 17:21
    0

    Nu ko, sāku šīs nedēļas pirmo sessiju! Laiks atsist mīnusus 😛 Man patika, kāpt kalnā, nevis šķūkt lejā. gl 

    esm
    13.02.2015 10:45
    0

    Vakar dabūju +1 profilā, jāsaka godīgi, ļoti iepriecināja 🙂 Man tā 0 kaitināja 

    esm
    08.02.2015 16:39
    0

    zheel, ka updatojot blogu viņš neprādās, kā ar jaunu ierakstu. oh well 🙂 

    esm
    03.02.2015 16:43
    0

    Danke Seal 🙂 Ciiniishos! 

    03.02.2015 16:41
    0

    Nu pazistami esam sen, ja kadam izteiks burtu salikums CS, tad zinasiet par kuriem laikiem runa iet. Biju klat, kad Tu vinneji pirmo MTT vera nemamo balvu 🙂 Zinu,Tev ir pacietiba un velesanas sasniegt velamo. Turu ikskus! Lai veicas!

    esm
    03.02.2015 08:35
    0

    Artis:Kāpēc turnā Hero checks? Nočekojot tu parādi vājumu, ka tu ļoti baidies, tur jebkurš pēc čeka liks ar any 2.  Manuprāt jāliek pašiem turnā 1/3-2/5 bankas lai saprastu kā stāvam. Es saprotu ka oponents ir VPIP: 62.96!!! un tur var būt  3x 5x  3x 6x , bet 90% gadījumu mēs sevi pārlevelosim un nometīsim labāku roku pret idiotu

      turnā ir ,iespējams, sliktākā kārts, ko mēs varam ieraudzīt, aizvērās pilnīgi visi draw — jā mēs varējām lead`ot ar 1/3 bankas, bet mēs jau esam pieņēmuši lēmumu uz x/r mest nost. Ietaupam $$ vietā, kur esam 90% beat, ja mums būtu , tad būtu cits stāsts. 

    02.02.2015 14:50
    0

    Kāpēc turnā Hero checks? Nočekojot tu parādi vājumu, ka tu ļoti baidies, tur jebkurš pēc čeka liks ar any 2.  Manuprāt jāliek pašiem turnā 1/3-2/5 bankas lai saprastu kā stāvam. Es saprotu ka oponents ir VPIP: 62.96!!! un tur var būt  3x 5x  3x 6x , bet 90% gadījumu mēs sevi pārlevelosim un nometīsim labāku roku pret idiotu

    esm
    02.02.2015 13:22
    0

    PPL:Ну блеф вскрывать по такой доске будет тяжело, сдались и забыли

     Gluži manas domas, grūti uz šāda draw heavy board būt priekšā, fold un spēlējam tālāk.

    PPL
    02.02.2015 12:30
    0

    Ну блеф вскрывать по такой доске будет тяжело, сдались и забыли

    esm
    01.02.2015 15:26
    0

    Kā Tu nospēlētu te ? 

    Hero (BB): 102.34 BB
    SB (SB): 85.98 BB (VPIP: 62.96, PFR: 43.21, 3Bet Preflop: 11.11, Hands: 90)

    SB posts SB 0.5 BB, Hero posts BB 1 BB

    Dealt to Hero:

    SB raises to 2 BB, Hero raises to 6 BB, SB calls 4 BB

    Flop (12 BB, 2 players):

    Hero bets 8 BB, SB calls 8 BB

    Turn (28 BB, 2 players):

    Hero checks, SB bets 13.08 BB, fold

    28.01.2015 09:29
    0

    Sveiks!

    Var kadu tavu aktualo grafiku paskatities? 60k eur profit zem cash galdiem, diezgan sarazgits merkis, bet tomer novelu izturibu.

    esm
    28.01.2015 09:04
    1

    Paldies, pagaidām tiešām viss ir forši un ir sajūta, ka beidzot daru to, kas patīk. 

    23.01.2015 13:23
    0

    Super!
    Izklausas tiesam forsi,veiksmi tev un lai izdodas ieceretais.

    esm
    19.01.2015 09:40
    0

    bunner177:Kas par komandu? Apmācīs tevi?

     Jā, lai sasniegtu augstus mērķus, ir vajadzīga komanda. Var jau viens uz savo roku, bet tad tas prasa 10x ilgāku laiku.

    18.01.2015 23:56
    0

    Kas par komandu? Apmācīs tevi?

Добавить комментарий