printējam naudu nanolimitos

6
printējam naudu nanolimitos
28.01.2016 4:55
4246
12
0
28.01.2016 4:55
4246

Pamatā manā blogā Jūs varēsiet lasīt, kā man ir gājis pokerā un varbūt dažādas ikdienišķas lietas. Pirkumi, atgadījumi utml. No manas puses noteikti centīšos veidot arī diskusijas ar saviem lasītājiem, jo par tēmu pokers -ticu, ka man radīsīes daudz un dažādu jautājumu. Laika gaitā centīšos šo blogu pārvērst lasītājiem tīkamu/pārskatāmu, taču sākotnēji man ir tuvāk jāiepazīstās ar saita piedāvātajām iespējām.

 No nanolimitiem -> līdz mid-stakes :))  

Virsrakstā pievienoju smaidiņu, jo nezinu kapēc, man pašam pat neticās, ka es kādreiz to izdarīšu. Bet nu esmu vispār tiešām apņēmības pilns uzsākt graindot pokeri IEVĒROJOT BRM[sevis veidotu], bet par to pēcāk.

 Daudziem noteikti spriežot pēc nika liekās, ka esmu sieviete. Nē, esmu vīrietis un esmu ar normālu orientāciju. Esmu precēts ir divi bērni — ķipa pierādījums

Esmu bezdarbnieks un saņemu bezdarbnieku pabalstu, kas dotajā mirklī mani spēs vēl nodrošināt vismaz 6mēnešus. Tāka man ir daudz brīvā laika, tas ir iemesls, kapēc esmu nolēmis atkal sākt pievērsties nopietnāk pokeram.

Ar pokeru esmu pazīstams nu jau gadus kā 10. Nekā ievērības cienīga manā pokera karjerā nav bijis, taču ir bijuši arī plusojoši mēneši ar 1k$+ 🙂

 

Tuvāk par pokera spēli, šobrīd esmu izvēlējies cash games, ko NEKAD nopietni neesmu spēlējis. Kapēc cash games? — jo es jebkurā mirklī varu pārtraukt sesiju, tas ir tomēr saistīts ar dažādām lietām, piemēram:
Bērns[runāju vienskaitlī, jo otrs darba dienās ir bērnudārziņā], māja u.c. lietas.

Pokera istaba — betsafe, kapēc? — jo viņi man sadarbībā ar pokah, piedāvā mūža diamond statusu, kas man liekas lielisks papildinājums BR sākot no mazajiem nanolimitiem.

 Kapēc vispār es esmu izvēlējies blogot, un cik ilgi to darīšu?:

pirmkārt, ceru, ka šāda veida atskaites rakstīšanai lielākai publikai mani spēs vairāk motivēt un disciplinēt. Spēšu cieti ievērot bankrolli. Saprotu, ka esmu anonīms, bet +++ šim visam noteikti ir.

Protams, arī pokah blogu konkurss, kas arī nav slikti priekš sākuma.

Postēšu es tik ilgi, kamēr es nebūšu zaudējis savu visu bankrolli.

 

Spēlēju Nl2.

Šobrid tie ir 4-6 galdi, pavisam noteikti pieļauju, ka nākotnē galdu skaits augs, šobrīd tas ir, lai maksimilizētu savu winrate un mans blogošanas maratons nebeigtos dikti ātri ar bankrotu. Kā redzams zēmāk, sākotnēji izmantošu tomēr diezgan agresīvu bankroļļa pārvāldīšanu.

Kad BR 80eur -> NL4 if BR < 60eur — NL2

Tālāk, jau skatīšos pēc tā brīža fīlinga, bet pieļauju, ka pirmo reizi šūtošu nl10 ne ātrāk kā ar 200eur.

 

Vakardien, t.i. 27.01.2016 veicu depozītu 39.00eur apmērā.

No spēlēju pirmo sesiju, kas bija pietiekoši veiksmīga.

Sākums: 39eur

Šobrīd: 47.48eur [+8.48eur]

Bonusa P.:15

 

Un arī šodien, rakstos šo visu, man ir radušies pirmie jautājumi saistīt ar pokera palīgprogrammām.

 Izmantoju HM2[licenzēto versiju, man ir iedots keys].

Spēlējot betsafe black pokerā:

1) Man rokas pie galdiem apdeitojās ar ļoti lielu nokavēšanos[tobiš, rādās, kādas 30min, ka ir izspēlētas tikai 4rokas, peč tam pēkšni pie katra galda parādās virss 100+ rokām, un tad visi stati atjaunojās.

2) Vakardienas grafiks, pilnīgi neatbilst maniem reālajiem rezultātiem[neko citu paralēli nespēlēju]. 3 galdi nl2 6max, un viens Blaze galds, arī nl2. Pēcāk atvēru arī 5 un 6.galdu parasto 6max nl2

 

Kā iepriekš rakstīju, reālā situācija bija +8.48eur

 

3) Atverot vairāk par 4galdiem, man automātiski katrs nākošais galds ir ar Fun view, ar kkādiem avatariem u.c. nepatīkamām lietām priekš manis

4) Vai ir iespējams no Hm2 izvilk kādā veidā grafiku ārā savādākā veidā, bet painta palīdzības?

 5) vai ir kas tāds, ko varat man šobrīd ieteikt izdarīt? Varbūt ir jāpiesakās kādai akcijai, vai kas tamlīdzīgs. Tieši betsafe poker black versijā.

Labprāt saņemšu no saviem lasītājiem atbildes komentāros uz man uzdotajiem jautājumiem, un par dažādām citām tēmām, kas būtu saistītas ar mana bloga saturu.

 

Došos graindot pokeru, taču pieļauju, ka rīta sesija būs gaužām maziņa, saistībā ar to, ka drīzumā celsies meita.

 

 

Pievienoju arī rakstu ĀRPUS pokera tēmas. Sākotnēji to pievienoju tikai komentārā, bet , lai veļāk lasītājiem viss būtu pārskatāmāks pievienoju galvenajā lapā

31.01.2016

Ohh, vakardien galīgi nevarēju iemigt. Interesantas domas par un ap pokeru.

Pirmā no lietām, kas mani uzrunāja un lika aizdomāties bija Omaha, un es esmu nolēmis[ja man izdosies vinnēt blogu konkursu], es jauno mēnesi uzsākšu ar nl4 omaha. Ja tas būs neveiksmīgs ar diviem meiģinājumiem — eju atpakaļ uz holdemu.

Omahā noteikti es neesmu tik stiprs, kā holdemā, taču domāju, ka vidējais līmenis omahā tomēr ir zemāks kā holdemā. Līdz ar to domāju, ka ar tight sēdēšanu man noteikti izdosies nanolimitus sasit arī omahā, jo domāju, ka tur ir daudz, daudz vairāk fun meklētāju kā holdemā.

 

Otrā doma, bija vai es nesāku kļūt atkarīgs no pokera 🙂 Man visu laiku gribās graindot, liekas vajag ātrāk un vairāk dabūt. Vajag ātrāk tikt nl4, vjg sist nl4 un kāpt nl10. Maksimālizēt visu līdz nl20, un tad tur tā cieši, jo cieši nostabilizēties vismaz ar 50+BI. 

Gribās neattejot no kases visu laiku maukt. Tapēc arī es esmu paņēmis šīs divas dienas atsodzei no cash games.

Btw, vakarā, kad sāksies freerolls betsafe istabā, es paralēli palaidīšu ar pokerstārs[izrādās man uz konta bija ~7.50$], un esmu nolēmis ar viņiem spēlēt 0.5$ 180playeru mttSNG, izmeiģināšu roku arī kādā citā pokera variantā. Gribās saprast, kas ir mans, kas nav mans.

Tākā ir brīvdiena, tad varu atļauties spēlēt MTT, sieva būs mājas un ar sīkajiem varēs vieglāk tikt galā 🙂

Veiksmīgu, Jums šo vakaru un tašim daudz naudas, daudz naudas.

 

 

30.01.2016

Fail, padomā bija tikai freeroli gan šodien, gan rītdien. Nokavēju freeroll, jo domāju, ka sākums bija 20:00. Izrādās 19:00.

Rīt gan nenokavēšu

 

29.01.2016

29.01.2016

Pirmā rīta sesija nospēlēta. Būs jāiet krāmēt malka. Nezinu, kur es viņu visu salikšu, bet zinu, ka šovasar vairs malka nebūs jāpērk 🙂

Start: 39.00eur

Pirms sesijas: 46.08eur

Šobrīd: 48.38eur

Rezultāts: +2.30eur

BP: 61

 

Grafiks, protams, neatbilst patiesībai.

Šodien izdomāju, kā rīkošos ar Bonusa punktiem. Mainīšu viņus visus pirms mēneša pēdējās sesijas, vai pirms mēneša pirmās sesijas

Attiecīgi, ja maiņa pret BP dos man iespēju uzreiz uzkāpt limitu augstāk, tad pieļaujama maiņa arī mēneša vidū.

Galvenokārt šādu sistēmu ieviešu, lai varētu precīzāk sekot līdzi saviem rezultātiem.

 

Update, sesija nr.2

Start: 39.00eur

Pirms sesijas: 48.38eur

Šobrīd: 50.21eur

Rezultāts: +1.83eur

BP: 74

 

 

 

28.01.2016

28.01.2016

Nedaudz ārpus pokera:
Vakardien iegādājos vēlvienu Samsung galaxy S5 NEO, šoreiz gan uz nomaksu. Pārdevēja piedāvāja iegādāties arī kādu aksesuāru, un tā bija šī, atļaušos teikt foršā tumbiņa[bildi skatīt, zem mana komentāra]. Es parasti atsakos no šādiem aksesuaŗiem, jo pilnībā iztieku ar saviem mazajiem skaļruņiem, kas bija līdz šim, taču šeit nostrādāja dažadi aspekti:
1) cena 49eur, searchojot internetā cenas svārstijās no 190-300eur

 Vispār tas bija mirkļa piedāvājums , taču man izdevās sarunāt, ka varu padomāt līdz mēneša beigām, kas deva iespēju apskatīt šo tumbiņu internetā.

2) Pazvanīju uz lomardu, viņi man par šādu tumbiņu piedāvāja 70-100eur

Tad sapratu, ka tas ir pavisam noteikti +EV pirkums

Ar izskatu noteikti nevar saprast, kas tas par zvēru, tapēc pilnais nosaukums:
samsung wireless audio 360 r7

http://www.bite.lv/telefoni/muzika-360-grados

Rekur arī links uz BITES aprakstu.

Savi iespaidi par tumbiņu, nu kaut kas tiešām super,

Iespēja parslēgt, regulēt mūziku caur telefonu izmantojot app. Var pieslēgties gan caur blootooth, gan caur WIFI[priekš manis jaunums]. Apbrīnojama ir wifi tāldarbība, ja tā var teikt. Dzīvoju privātmājā, 2.stāvā stāv rūteris. Pirmajā stāvā man ir tumbiņa. Es varu ieiet pagrābā un regulēt visu, ko ļauj šī aplikācija. Metrus 15 no mājas, joprojām, šī aplikāciija pilnvērtīgi funkcionē un skaņas kvalitāte vispaŗ netiek ietekmēta.

Patīkāmi vēl ir tas, ka sinhronizēt mūziku var gan ar deezer,spotify, telefona atmiņā saglabātās dziesmas u.c. populāras vietnes. 

Šī tumba, protams, spēj savienoties arī ar smart TV, datoru u.c. ierīcēm[es tā domāju], kas atbalsta wifi/bluetooth

Vēl noteikti neesmu iepazinies ar visiem plusiem/mīnusiem un pieļauju, ka arī ne ar visām iespējām… Neesmu mūzikas eksperts, bet kvalitāte skaņai — ir super. Ja gadījumā kādreiz esat dillemas priekšā, vai pirkt šādu tumbu vai nē — tad, es noteikti rekomendēju viņu iegādāties.

Tiksimies jau rītdien pie galdiem, cerams, ka tā būs tik pat pozitīva kā šodien , tikai nedaudz naudas ziņā uz pozitīvākas nots. Un ceru, ka nāks vēl kāda apgaismība par mani, kas spēs man mentāli uzlabot spēli, un kļūt labākam netikai pokerā, bet arī visur citur.

28.01.2019

Pierādījās, ka cash games ir tieši priekš manis:

Kārtējo reizi pierādijās, ka rezultāti atkal ir galīgi nepareizi. Tāpat arī nospēlētais laiks. Es spēlēju pkr, labi ja 10-15minūtes.

Start: 39.00 eur

Pirms sesijas:47.48eur

Šobrīd: 47.83eur

Rezultāts: +0.35eur

 BP: 15

Vai šīs kļūdas nevarētu būt saistītas kaut kādā veidā ar valūtas konvertāciju?  Vakardien sākotnēji man šis grafiks tik atspoguļots $, pēc tam pie Options izlaboju to uz EUR.

Update: sesija nr.2 [pulkstens 13:07]

Start: 39.00 eur

Pirms sesijas: 47.83 eur

Šobrīd: 51.24eur

Rezultāts: +3.41eur

BP: 24

Atkal grafikā redzemais rezultāts ir pilnīgi nepareizs

Centīšos vakarpusē vērst kļūdas par labu man.

Update: sesija nr.3 [pulkstens 16:01]

Start: 39.00eur

Pirms sesijas: 51.24eur

Šobrīd: 56.67eur

Rezultāts: +5.43eur

BP: 33

Grafiks atkal neatbilst patiesībai.

update: izspēlēju sesiju nr.4

Ļoti, ļoti švaki, biju ticus līdz pat 60eur+, taču beigās izvērtās gaužām bēdīgi.

Start: 39.00eur

Pirms sesijas: 56.67eur

Šobrīd: 46.08eur

Rezultāts: -10.59 eur

BP: 56

Grafiks, protams, atkal neatbilst realitātei.

Mani novērojumi, un to, ko esmu sapratis šodien.

Pirmkārt, ir jābūt stop-lose. Šobrīd pie sevis pieņemšu, ka tie būs 5BI. Taču esmu atvērts diskusijām par šo jautājumu — ja ir kāds ieteikums, droši rakstiet komentārā.

Redzu, ka šādi lieli zaudējumi mani ieved pavisam noteikti tiltā, un es pieņemu ļoti agresīvus un neloģiskus lēmums, kas atkal mani noved pie pirmā punkta.

Pievienošu arī komentārā ierakstu par savu vakardienas pirkumu, un padalīšos ar pirmajiem iespaidiem.

Rītdien, cerams izdosies šī vakara nelaimes atgūt ar uzviju. Hf.

 

Все комментарии - 12

    01.02.2016 05:08
    0

    Ar dns noteikti strada.  Pamegini pec dns izmaiņam izstaisit restartu un pagaidit minutes piecas. Pedejo reizi kad meginaju uz cita datora nacas pagaidit kamēr saka strādāt 

    31.01.2016 16:15
    0

    Fak, izskatās, ka atkal nepaspēšu uz 3k eur freerollu.

    We are unable to log you in. Please contact our Customer Service Desk, to assist you. Please use this reference number: 107.

    Kā meiģinu ielagoties uzmetās šāds errors. Jau meiģināju parinstalēt, sazinājos ar support, nosūtīju viņiem screenshotu. Teica, ka nodos to tālāk:

    »Thank you for sending this to me, i will take this with our relevant team »

     

    Varbūt kāds zin uzreiz risinājumu šai problēmai?

     

    EDITED:
    Atradām risinājumu, problēma bija Tunell Bear vai DNS 888… abus izdzēsu un viss aizgāja! 🙂

    Tobiš, dēļ viņiem rādijās mana feikā valsts untapēc bloķēja

    31.01.2016 11:13
    0

    baklan2004,

    Paldies par atsaucību!

    Izmeiģināju metodi ar DNS 8888 un 8844 nekas neizdevās, taču tā nav liela bēda, jo pokah mājaslapā bija aprakstīttas arī ctas metodes. Izmeiģināju Tunelbear un viss izdevās! Super!:)

    Pa nakti nevarēju aizmigt, jo bija dažādas domas galvā, par to tūdaļ veikšu papildinājumu savā bloga ierakstā, zem »paslēptais ieraksts» 31.01.2016

    30.01.2016 22:09
    1

    kicha:Support atbildēja, ka laika problēmu pokera klientā es varu meiģināt novērst pārinstalējot pokeru. Šodien un rītdien paredzēti ir tikai 1k eur Saturday freerol, un 3k eur Sunday freeroll. Šobrīd esmu blogu konkursā izvirzījies uz 2. vietu, ja noturēšos līdz mēneša beigām, tad jauno mēnesi droši varēšu uzsākt ar nl4. Tas priecē.   Kādas vēl iespējas var izmantot , lai appietu vietņu bloķēšanu? Izmantoju Zenmate, bet man viņš nenormāli karās.. Tiklīdz ieslēdzu  — pazūd internets un dažādas citas nepatīkamas nianses. Vēlos piereģstrēties bet365 vietnē.   Paldies jau avansā.  

     Больше всего понравился метод с пропиской днс 8.8.8.8 и 8.8.4.4
    Поищи на покахе, гдета была инфа. Работает очень хорошо и совершенно ничего ненадо ставить.

    30.01.2016 09:54
    0

    Support atbildēja, ka laika problēmu pokera klientā es varu meiģināt novērst pārinstalējot pokeru.

    Šodien un rītdien paredzēti ir tikai 1k eur Saturday freerol, un 3k eur Sunday freeroll.

    Šobrīd esmu blogu konkursā izvirzījies uz 2. vietu, ja noturēšos līdz mēneša beigām, tad jauno mēnesi droši varēšu uzsākt ar nl4. Tas priecē.

     

    Kādas vēl iespējas var izmantot , lai appietu vietņu bloķēšanu? Izmantoju Zenmate, bet man viņš nenormāli karās.. Tiklīdz ieslēdzu  — pazūd internets un dažādas citas nepatīkamas nianses.

    Vēlos piereģstrēties bet365 vietnē.

     

    Paldies jau avansā.

     

    29.01.2016 08:43
    0

    Es runaju par manu licensiju. 

    Laiks ne pokerklienta bet laikā korekcija starp pokerklientu un hm2 kursh ir uzstadams hm2 iestatījumos. 

    29.01.2016 07:51
    0

    baklan2004, 

    Paldies, grafiku izdevās izveidot bez painta palīdzības. Izmantoju HM2 sniegto iespēju.[skatīt zem apslēptā teksta 29.01.2016]

    Ja mēs runājam par uzstādīto laiku pokera klientā, tad jā tev ir taisnība arī man viņš atšķiras par 1h. Taču uzreiz nespēju atrast iespēju kur viņu var izmainīt. Tapēc uzrakstīju palīdzības komandai, lai dod savu gudro padomu.

    Īsti nesapratu par kādu licenzi iet runa, taču visas man izmantotās programmas ir licenzētas. Gan hm2 ir pirkta atslēga, tāpat, protams arī windows ir oriģinālais.

     

    Šodien piektdiena, man ir bail, ka vakarā nesanāks uzspēlēt pokeru, tapēc noteikti pēc 2h-3h uzsākšu atkārtotu sesiju. Gribu pēc iespējas ātrāk tikt uz nl4.

    Have fun,

     

     

    29.01.2016 05:18
    1

    Привет. 

    График вытягивается очень легко без помощи  пайта.  В нижнем левом углу графика нажимай на options и там будет кнопка сохранить. 

    Не правильные результаты могут быть из-за несоответствия поправки на время в настройках для сетей.  У меня почему-то всё время поправка сама выставляется на 2 а правильное время у меня 0. Даже хотел купит лицензию из-за этого.  Интересно у остальных так-же? 

    28.01.2016 22:18
    1

    RedWing:Порадовал подход, что играешь по банкроллу — если есть терпение и дисциплина — далеко пойдешь. Так держать. Что касается торможений в HM2, может мои коллеги с форума меня дополнят, но вот мои заметки. Причины медленной работы HM2 могут быть самыми разными. В первую очередь это конечно слабая конфигурация “железа”, ускорить работу можно добавив в систему оперативной памяти (вообще рекомендуется иметь минимум 8гб, особенно если будет использоваться майнинг) и/или поставив SSD-винт.Далее ряд советов, которые также могут помочь: Очистить вкладку HOME полностью от всех виджетов, и во время игры держать HM на этой пустой вкладке (а не active session/reports and etc). При постоянном использовании репортов, ХМ будет забирать все больше ОЗУ, пока в итоге не начнет подвисать. Уменьшить число раздач, с которых на стол выводятся статы. Сделать это можно в HUD settings -> HUD filters -> изменить [число месяцев] за которые будут выводиться руки (к примеру за последние 3 месяца) или прямо задать [число раздач]. Провести оптимизацию и тюнинг PostgreSQL. Сделать это можно через интерфейс HM2 (Home->Database->Mainternance). После этого перегрузить компьютер. Если оперативной памяти на компьютере более 8гб – полностью отключить файл подкачки. Если 8гб или менее задать его параметр так: минимальный размер =1.5 … 2*RAM / максимальный = не ограничивать. Прописать в конфигурации ХМ максимальные настройки использования памяти. Текстовый файл “%appdata%\holdemmanager\holdemmanager.config“. При выключенном ХМ в секцию general вставить две строки: Удалить антивирус, т.к. значительная часть из них не дружелюбна к ХМ. Нормально работают с ним Microsoft Security Essentials / Kaspersky antivirus / Avira. Отказаться от использования майнинга или же уменьшить его количество. Т.е. создать новую базу данных, и проимпортировать туда только свои раздачи. Если нет желания играть без майнинга, добавить необходимый минимум свежих раздач, стараясь не раздувать объем базы. Для обычных HDD-винтов полезно будет провести дефрагментацию.

     Paldies! Rītdien pilnvērtīgi iepazīšos ar taviem ieteikumiem un meiģināšu ko labot!

    Esmu priecīgs, ka kāds raksta/iesaistās diskusijā manā blogā.

    28.01.2016 22:11
    1

    Veicu update, un šodienas smagais darbs, teiksim tā — bez vējā. Lai gan gluži tā nevar teikt. Ir apdomātas dažādas idejas un nonācis esmu arī pie dažādiem secinājumiem, galvenais no tiem ir,  ka noteikti arī man ir vajadzīgs stop-lose, jo es diezgan ātri spēju ieslīgt tiltā, kas var radīt nopietnas sekas manam BR. Uz doto mirkla STOP-lose man būs precīzi 5BI., kas tiks stipri, jo stipri ievērots.

    Vai Jūs kāds izmantojat stop-lose, un kāds ir jūsu BI apjoms?

     

    Nedaudz ārpus pokera:
    Vakardien iegādājos vēlvienu Samsung galaxy S5 NEO, šoreiz gan uz nomaksu. Pārdevēja piedāvāja iegādāties arī kādu aksesuāru, un tā bija šī, atļaušos teikt foršā tumbiņa[bildi skatīt, zem mana komentāra]. Es parasti atsakos no šādiem aksesuaŗiem, jo pilnībā iztieku ar saviem mazajiem skaļruņiem, kas bija līdz šim, taču šeit nostrādāja dažadi aspekti:
    1) cena 49eur, searchojot internetā cenas svārstijās no 190-300eur

     Vispār tas bija mirkļa piedāvājums , taču man izdevās sarunāt, ka varu padomāt līdz mēneša beigām, kas deva iespēju apskatīt šo tumbiņu internetā.

    2) Pazvanīju uz lomardu, viņi man par šādu tumbiņu piedāvāja 70-100eur

    Tad sapratu, ka tas ir pavisam noteikti +EV pirkums

    Ar izskatu noteikti nevar saprast, kas tas par zvēru, tapēc pilnais nosaukums:
    samsung wireless audio 360 r7

    http://www.bite.lv/telefoni/muzika-360-grados

    Rekur arī links uz BITES aprakstu.

     

    Savi iespaidi par tumbiņu, nu kaut kas tiešām super,

    Iespēja parslēgt, regulēt mūziku caur telefonu izmantojot app. Var pieslēgties gan caur blootooth, gan caur WIFI[priekš manis jaunums]. Apbrīnojama ir wifi tāldarbība, ja tā var teikt. Dzīvoju privātmājā, 2.stāvā stāv rūteris. Pirmajā stāvā man ir tumbiņa. Es varu ieiet pagrābā un regulēt visu, ko ļauj šī aplikācija. Metrus 15 no mājas, joprojām, šī aplikāciija pilnvērtīgi funkcionē un skaņas kvalitāte vispaŗ netiek ietekmēta.

    Patīkāmi vēl ir tas, ka sinhronizēt mūziku var gan ar deezer,spotify, telefona atmiņā saglabātās dziesmas u.c. populāras vietnes. 

    Šī tumba, protams, spēj savienoties arī ar smart TV, datoru u.c. ierīcēm[es tā domāju], kas atbalsta wifi/bluetooth

    Vēl noteikti neesmu iepazinies ar visiem plusiem/mīnusiem un pieļauju, ka arī ne ar visām iespējām… Neesmu mūzikas eksperts, bet kvalitāte skaņai — ir super. Ja gadījumā kādreiz esat dillemas priekšā, vai pirkt šādu tumbu vai nē — tad, es noteikti rekomendēju viņu iegādāties.

     

    Tiksimies jau rītdien pie galdiem, cerams, ka tā būs tik pat pozitīva kā šodien , tikai nedaudz naudas ziņā uz pozitīvākas nots. Un ceru, ka nāks vēl kāda apgaismība par mani, kas spēs man mentāli uzlabot spēli, un kļūt labākam netikai pokerā, bet arī visur citur.

     

     

    28.01.2016 12:35
    1

    Principā spēlējot ar šo datoru nekādu problēmu nekad ar lagošanu nav bijušas. PS esmu spēlējis 10+galdus ar hm2 un bez problēmām. Tāpat arī 888poker nesen spēlēju freerollus un nekādu problēmu nebija.

     

    Šodien vakarā, vai rītdien centīšos kko palabot un izmainīt manos hm2 iestatījumos

    Zemāk pievienoju iestatījumus no sava datora:

    28.01.2016 09:41
    4

    Порадовал подход, что играешь по банкроллу — если есть терпение и дисциплина — далеко пойдешь. Так держать.

    Что касается торможений в HM2, может мои коллеги с форума меня дополнят, но вот мои заметки.

    Причины медленной работы HM2 могут быть самыми разными. В первую очередь это конечно слабая конфигурация “железа”, ускорить работу можно добавив в систему оперативной памяти (вообще рекомендуется иметь минимум 8гб, особенно если будет использоваться майнинг) и/или поставив SSD-винт.

    Далее ряд советов, которые также могут помочь:

    Очистить вкладку HOME полностью от всех виджетов, и во время игры держать HM на этой пустой вкладке (а не active session/reports and etc). При постоянном использовании репортов, ХМ будет забирать все больше ОЗУ, пока в итоге не начнет подвисать.

    Уменьшить число раздач, с которых на стол выводятся статы. Сделать это можно в HUD settings -> HUD filters -> изменить [число месяцев] за которые будут выводиться руки (к примеру за последние 3 месяца) или прямо задать [число раздач].

    Провести оптимизацию и тюнинг PostgreSQL. Сделать это можно через интерфейс HM2 (Home->Database->Mainternance). После этого перегрузить компьютер.

    Если оперативной памяти на компьютере более 8гб – полностью отключить файл подкачки. Если 8гб или менее задать его параметр так: минимальный размер =1.5 … 2*RAM / максимальный = не ограничивать.

    Прописать в конфигурации ХМ максимальные настройки использования памяти. Текстовый файл “%appdata%\holdemmanager\holdemmanager.config“. При выключенном ХМ в секцию general вставить две строки:

    <Key Name=»ProcessWorkingSetBase» Value=»2100000000″ />
    <Key Name=»ProcessWorkingSetHandAmount» Value=»840″ />

    Удалить антивирус, т.к. значительная часть из них не дружелюбна к ХМ. Нормально работают с ним Microsoft Security Essentials / Kaspersky antivirus / Avira.

    Отказаться от использования майнинга или же уменьшить его количество. Т.е. создать новую базу данных, и проимпортировать туда только свои раздачи. Если нет желания играть без майнинга, добавить необходимый минимум свежих раздач, стараясь не раздувать объем базы.

    Для обычных HDD-винтов полезно будет провести дефрагментацию.

Добавить комментарий