Poker advice LV

3
Poker advice LV
18.06.2020 8:45
1100
0
18.06.2020 8:45
1100

Sveiki,

Pokera pasaule piedzīvo savu otro atdzimšanu un vairāki spēlētāji, cenšoties noraut sev gabaliņu- tiecās uz spēli onlainā. Tādēļ šodien mēs parunāsim par to, kā uzlabot savu vinreitu online pokerā.

Neskatoties uz to, ka vairākas poker vietnes tiecās uz palīgprogrammu izmantošanas aizliegumu (programmas, kā PokerTracker un Holdem Manager), es uzskatu, ka tādas programmas ir labākais veids , kā analizēt un uzlabot savu spēli. Lai šīs programmas nestu jums maksimālu labumu, jums ir jāmāk tās uzstādīt un optimāli izmantot. Te arī būs mani ieteikumi:

  1.      Konstruējiet savu HUD pareizi

Galvenais mērķis konstruējot savu HUD, ir iekļaut tajā statistiku, kuru jūs tiešām varēsiet izmantot spēles laikā. Nav jēgas likt iekšā datus, kurus jūs neizmantosiet un kuri jums traucēs. Es piedāvāju apdomāt sekojošo datu iekļaušanu savā HUD:

VPIP— “Voluntarily Put Money In the Pot “, cipars apzīmē cik bieži spēlētājs vēlās iesaistīties izspēlē.

PFR-“Preflop Raise, cipars apzīmē cik bieži spēlētājs izrāda iniciatīvu Preflopā, (Raizo preflopā)

3-Bet- cik bieži spēlētājs 3-beto

Fold to 3-bet- norāda uz to cik bieži spēlētājs foldo pēc 3-beta

Flop C-bet – Cik bieži liek C-betu flopā

Fold to Flop Cbet- Cik bieži foldo pret C-betu flopā

Turn C-bet – Cik bieži liek C-betu tūrnā

Fold to Turn C-bet- Cik bieži foldo pret C-betu tūrnā

Flop/Turn/River aggression frequency – norāda uz to cik bieži spēlētājs izvēlās agresīvu līniju

WTSD – nozīmē “Went to Showdown”, skaitlis apzīmē cik bieži spēlētājs ir ticis līdz Showdownam ieraugot flopu

WWSF-  “Won When Saw Flop” apzīmē cik bieži spēlētājs ir uzvarējis izspēlē , gadījuma ja bija izspēlē, kad tika izdalīts flops

BB Fold to Steal- Stats, kas norāda uz to, cik bieži spēlētājs foldo savu Big blaindu.

 

Manā skatījumā, šie ir paši svarīgākie HUD stati, bet jūs varat droši likt iekšā visu, kas palīdz jums pelnīt  naudu, tikai pirms to darāt palasiet ko stats TIEŠĀM atspoguļo.

Nedrīkst arī aizmirst, ka lai efektīvi izmantotu HUD-u, tam ir jāsavāc pietiekami daudz informācijas par pretiniekiem. Gadījumā, ja esat izspēlējis, tikai 20 rokas ar pretinieku, nav vērts skatīties uz viņa flop c-bet statistiku un rīkoties balstoties uz šo informāciju. Optimālais variants ir, balstoties uz statistiku, secināt par spēlētāja tipu, nevis mēģināt atminēt viņa spēles stratēģiju .

  1.      Atzīmējiet savas rokas sesijas laikā un analizējiet viņas pēc spēles.

Viena no pokera palīgprogrammu priekšrocībām- ir iespēja atzīmēt rokas sesijas laikā. Jūs varat ar pāris klikšķiem atzīmēt rokas, lai pēc tam vieglāk atrastu kļūdas izspēlēs. Ir vērts iekļaut savā pokera rutīnā atzīmēto roku izpēti. Visas izspēles , kur jums nebija kaut kas skaidrs, vai kur rīkojāties automātiski ir vērts apskatīt un saprast, kur tika pieļauta kļūda.

Labi būtu atrast sev pokera draugus, kam sūtīt izspēles par kurām neesat pārliecināts. Vaicājiet ko domā jūsu draugi par izspēli un prasiet, lai viņi argumentē savu viedokli. Viedokļu apmaiņa palīdzēs jums progresēt kā spēlētājam un labot savas kļūdas. Tikai atcerieties, ka jūsu draugiem , tieši tā pat , kā visiem pārējiem, ir nospļauties par jūsu “nereālo” beadbeat stāstu. Nevajag spamot ar beadbeatiem un sūtīt draugiem izspēles, kur acīmredzami vienkārši nav paveicies. Galvenajam jautājumam komunikācijā ar draugiem ir jābūt “Kāpēc? “. Jums ir svarīgāk kāpēc draugs izvēlās konkrētās līnijas, nevis vienkārši viņa piedāvātā izspēles gaita. Uzdodot jautājumu ”kāpēc”, jūs palīdzēsiet arī savam draugam, jo viņam būs jānoformulē savas domas un būs jāpamato savs viedoklis.

  1.      Salīdziniet savus status ar labāku spēlētāju statiem.

Viens no labākajiem veidiem kā uzlabot savu spēli ir salīdzināt savu winrate-u ar labāko spēlētāju winrate-u.  Kad jūs sapratīsiet, ka zaudējat pārāk daudz čipu noteiktajās situācijās, vai nevarat vinnēt pietiekami daudz, jūs varat sākt rakt dziļāk. Izmantojot palīgprogrammas filtrus, roku analizēšana un mācīšanās kļūst daudz vieglāka. Piemēram, ja esat iemācījies kaut ko jaunu, varat uzreiz apskatīties vai iepriekš pieļāvāt kļūdas. Manā skatījumā labākie filtri ir :

  •        3-bet bankas , kur jūs esat pozīcijā
  •        3-bet bankas, kur jūs neesat pozīcijā
  •        Squeezed  bankas
  •        Izspēles no agrās pozīcijas
  •        Izspēles no vidējās pozīcijas
  •        Izspēles no vēlās pozīcijas
  •        Izspēles no BB

Ir svarīgi, lai jūs analizējat win-raitu šajās situācijās un saprotat, kāpēc tas atšķiras no profesionāļu rādītājiem.

Atcerieties, ka pirms sākat analizēt savu statistiku, jums ir jānospēlē vismaz 50 tūkstoš rokas. Jo vairāk rokas būs jūsu datu bāzē , jo precīzāki būs novērojumi.

  1.      Nevajag pārāk paļauties uz statistiku.

Jā ,es zinu, ka pirmais raksta punkts bija par to, ka ir jāizmanto statistikā, lai pieņemtu labākus lēmumus un palielinātu savu peļņu. Bet jums ir jāsaprot, ka pokers ir dinamiska spēle un jums ir jāmāk adaptēties, lai gūtu panākumus.

Neskatoties uz to, ka jums ir nepieciešams HUD-s, lai gūtu panākumus, jūs nedrīkstat uz viņu pārāk stipri paļauties.

Statistiskie dati, ko redzat savā HUD-ā bieži vien nav precīzi , dispersijas dēļ. Spēlētāja statistika pēc 50 rokām, var norādīt uz to, ka viņš ir ļoti agresīvs, kaut gan viņam vienkārši ir paveicies ar  stiprām rokām, īsā laika posmā.

Svarīgi saprast, ka VPIP statam vajag mazāk roku analīzei nekā rivera Check-Raise statam. Mēģiniet apdomāt katru situāciju individuāli, lai pieņemtu optimālus lēmumus.

 

Ceru, ka vismaz kautkas no šīs informācijas jums būs aktuāls.

Veiksmi pie galdiem!

 

 

 

 

Добавить комментарий