Problems with cash-out — Moneybookers vs Click2pay

0
Problems with cash-out — Moneybookers vs Click2pay
30.01.2008 14:32
873
0
+1
30.01.2008 14:32
873

Tāda lieta,

Pokerroom’s izdomājis bez manas ziņas pēdējo cash-out’u transfērot uz manu Click2pay accountu, kaut gan norādījis biju Moneybookers. Vienmēr esmu cash-out’us veicis caur Moneybookers un vienmēr tas ir sanācis bez liekām problēmām.
Uzrakstīju Support’am e-pastu, uz kuru man atbildēja visai tizlā veidā, balstoties uz viņu noteikumiem. Kjip, ja deposit ir veikts vairāk kā ar vienu maksājuma metodi, tad cash-out’u viņi arī taisa uz abām. Respektīvi, ja būtu noguldījis 100$ ar moneybookers un 100$ ar Click2pay, tad cash-out arī tiktu automātiski transfērots: 100 $ uz MB un 100$ uz C2P.
Jautrākais ir tas, ka ar C2P deposit’u esmu veicis stipri pasen un tā arī bija neliela summa. So, nafig pēkšņi manu cash-outu transfērot tieši uz Click2pay. Vēl jo vairāk, mana bilance (cas-out’i — deposits) iekš Pokerroom’a ir ļoti liela, un visus pēdējos cash-out’us esmu taisījis caur MB bez problēmām, bet tagad šitāds gemorojs. Gemorojs tāpēc, ka no Click2pay izņemt naudu, manuprāt, nav īsti reāli.
Papildus, caur Click2pay esmu noguldījis tikai 200$, bet cash-outs ir uz 1k.
Mēģināju arī vēlreiz pārmest naudu uz PR un tad atkal uz MB, rezultāts tāds pats ;p

Maybe, kāds var kaut ko ieteikt? Vai kādam kaut kas tāds arī nav noticies? Kādi risinājumi?
+ Vai kāds ir izņēmis naudu caur Click2pay; Zinu, ka vienīgais withdrawal veids ir kaut kāda mistiska debet-karte, kura tur ir jāpasūta, attiecīgi jāmaksā atkal komisijas naudas un vēl tikai īpašos ATT automātos to var izņemt.

Добавить комментарий